AddToAny

Matproduksjonen i koronaens tid

Matproduksjonen i koronaens tid
Alle de store matprodusentene våre er av myndighetene definert å ha en samfunnskritisk funksjon. Per dato kan de også melde at de har alt under god kontroll.
- Hos oss går produksjonen som normalt, men vi følger situasjonen fortløpende, sier Norturas assisterende kommunikasjonsdirektør Eskil Pedersen. Nortura er Norges største merkevarehus innen kjøtt- og eggprodukter. Blir det stopp i produksjonen her, blir matvaresituasjonen fort dramatisk. Nortura er definert å ha en kritisk samfunnsfunksjon.Ikke eksterne besøkPedersen forteller at alle Norturas medarbeidere følger de råd og den veiledning som til enhver tid blir gitt av lokale- og nasjonale myndigheter.- Alle våre medarbeidere oppfordres til å sette seg godt inn i rådene. For det er viktig at de holder seg friske. Det handler om å sikre at de er på jobb, sier han.Nortura har fabrikker over hele landet og har pålagt samtlige ikke å ta imot eksternt besøk med mindre det er forretnings- og driftskritisk. Dessuten har de forsterket sine allerede på forhånd strenge hygienerutiner og renhold på fabrikkene.- Produksjonsarbeidere som ikke kan ta hjemmekontor kan bli syke, hva gjør dere da?- Vi gjør risikovurderinger av hvilke produkter vi må priori
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NNN-arbeideren

I Tove Braathens nye roman «Ja, vi elsker» nærmer det seg 17. mai. Her avsløres det sakte men sikkert at velferdsstatens vellykkethet ikke oppleves på samme måte av alle. Det fins viktigere ting i livet enn flagg og barnetog.
NNN-arbeideren 26.06.2020
1. Vi trenger et mer organisert arbeidsliv, og fagforeningsfradraget må dobles. 2. Det bør bli enklere å allmenngjøre. 3. Det må ryddes opp i transportbransjen.
NNN-arbeideren 26.06.2020
Trygve Svensson, leder av Tankesmien Agenda, underslår ikke at han er en tilhenger av EØS-avtalen sjøl om han ser at den også har sine utfordrende sider for norsk arbeidsliv.
NNN-arbeideren 26.06.2020
NNN-arbeideren 26.06.2020
Vi har sjekket hvor norsk den klassiske matpakka egentlig er. Den med brødskiver med makrell i tomat, leverpostei og gulost på.
NNN-arbeideren 26.06.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt