Dagligvarehandelen
04.06.2024
Flere har lagt ned, og andre bruker økologiske ingredienser uten å merke isen som økologisk. Men noen produserer fortsatt norsk, økologisk iskrem.
Det er få norske produsenter av økologisk is, og de fleste er små og opererer mest fra eget gårdsutsalg. Det er to godkjente produsenter av iskrem i registeret til Debio, Isrosa og Alm Gard Iskrem. For sorbet er det godkjent to gårdsprodusenter, Ingunn Vatne på Lyngseidet og Holt Gård i Undrumsdal. Sistnevnte selger i hvert fall sin gelato i lokale butikker og utsalgssteder, men ellers er det begrenset distribusjon i dagligvare og convenience-markedet.
Enmannsbedrift
Isrosa har ingen distribusjon til kjeder eller andre utsalgssteder.
- Det er en liten enmannsproduksjon, jeg leverer personlig til de stedene j
Gå til medietEnmannsbedrift
Isrosa har ingen distribusjon til kjeder eller andre utsalgssteder.
- Det er en liten enmannsproduksjon, jeg leverer personlig til de stedene j


































































































