AddToAny

Line Orlund stiller som lederkandidat i NSF: - Jeg vil styrke fylkene

Fylkesleder i Oslo Line Orlund stiller som lederkandidat til NSF. Hun vil bygge videre på det hennes forgjengere har gjort, med en ekstra satsing på fylkeskontorene og de lokale tillitsvalgte.
Norsk sykepleierforbunds (NSF) fylkesleder i Oslo, Line Orlund (50), er den tredje som annonserer at hun stiller til valg som leder av NSF, etter at Lill Sverresdatter Larsen og Solveig Kopperstad Bratseth har gjort det samme.

- Jeg stiller som lederkandidat fordi jeg tror jeg har en del erfaringer og egenskaper som gjør at jeg kan ta NSF et skritt lenger mot å bli en sterk og tydelig organisasjon. Jeg mener jeg har en god evne til å formidle hva som er viktig. Både overfor medlemmer, beslutningstakere og mediene, sier Orlund.

Forhandlet frem NSF Student

Orlund har hatt ulike tillitsverv siden hun i 1995 ble leder av studentrådet ved Ullevål sykepleierhøgskole. I 1997/98 var hun leder på fulltid i Utdanningsavdeling for helse- og sosialfag i Studentenes Landsforbund. Den gangen fantes ikke NSF Student.

- Det var faktisk i min periode i Studentenes Landsforbund vi forhandlet frem avtalen om etablering av NSF Student. Det ble en realitet cirka i 1999.

Les mer

Flere saker fra Sykepleien

På fire år har over 300 frivillige fra Røde Kors stilt seg til rådighet for døende og pårørende, stort sett ved sykehjem. Men de er redde for å bli brukt som argument for innsparing.
Sykepleien 12.12.2019
Ansatte i hjemmetjenesten i norske kommuner bruker svært mange blå skotrekk av plast hver dag. Det er et stort miljøproblem fordi skotrekkene kastes som restavfall. Vi har et forslag som kan løse problemet, skriver forfatterne.
Sykepleien 12.12.2019
Korleis utdanningsinstitusjonane realiserar den nye forskrifta for sjukepleieutdanning, kan vere avgjerande for sjukepleiefaget si framtid i akademiske gradssystem, skriv Jeanne Boge og Karin Anna Petersen.
Sykepleien 11.12.2019
Velferdsteknologi kan gjøre helsetjenestene bedre, men for å lykkes må alle aktører samarbeide, både de som utvikler teknologien, de som produserer den, og de som skal bruke den.
Sykepleien 11.12.2019
En ny felles kommunal pasientjournal, med navnet Akson, er nå under utarbeiding.
Sykepleien 10.12.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt