AddToAny

Line Orlund stiller som lederkandidat i NSF: - Jeg vil styrke fylkene

Fylkesleder i Oslo Line Orlund stiller som lederkandidat til NSF. Hun vil bygge videre på det hennes forgjengere har gjort, med en ekstra satsing på fylkeskontorene og de lokale tillitsvalgte.
Norsk sykepleierforbunds (NSF) fylkesleder i Oslo, Line Orlund (50), er den tredje som annonserer at hun stiller til valg som leder av NSF, etter at Lill Sverresdatter Larsen og Solveig Kopperstad Bratseth har gjort det samme.

- Jeg stiller som lederkandidat fordi jeg tror jeg har en del erfaringer og egenskaper som gjør at jeg kan ta NSF et skritt lenger mot å bli en sterk og tydelig organisasjon. Jeg mener jeg har en god evne til å formidle hva som er viktig. Både overfor medlemmer, beslutningstakere og mediene, sier Orlund.

Forhandlet frem NSF Student

Orlund har hatt ulike tillitsverv siden hun i 1995 ble leder av studentrådet ved Ullevål sykepleierhøgskole. I 1997/98 var hun leder på fulltid i Utdanningsavdeling for helse- og sosialfag i Studentenes Landsforbund. Den gangen fantes ikke NSF Student.

- Det var faktisk i min periode i Studentenes Landsforbund vi forhandlet frem avtalen om etablering av NSF Student. Det ble en realitet cirka i 1999.

Les mer

Flere saker fra Sykepleien

Lederen av helse- og omsorgskomiteen, Geir Jørgen Bekkevold (KrF), takket ja til Sykepleiens oppfordring om å følge en sykepleier på jobb. En tirsdag i august fulgte han opp avtalen på Borgestadklinikken.
Sykepleien 21.08.2019
Uenigheten fortsetter. Er rollefordelingen mellom sykepleiere og leger klar nok? Legene syns fortsatt ikke det, selv om helseministeren har svart.
Sykepleien 21.08.2019
Sykepleier- og ergoterapistudenter samarbeidet tett da de hadde praksis på sykehuset i Gjøvik. De lærte om hverandres yrker, men fikk også økt innsikt i sitt eget.
Sykepleien 21.08.2019
En eldre kvinne er død og over 100 personer er syke etter å ha blitt smittet av listeriabakterier i Spania.
Sykepleien 21.08.2019
Malariamyggen er blitt er en del av norsk fauna, og nå er den for første gang påvist i Trøndelag. Tidligere er myggarten registrert både i Finnmark og Østfold.
Sykepleien 21.08.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt