Baker og Konditor
11.06.2021
Pedersens Bakeri & Konditori i Tromsø har vært kjent for sine kaker i flere tiår. I dag leverer bakeriet kaker i hele Nord-Norge.
PEDERSENS BAKERI & KONDITORI har røtter tilbake til 1922. Dagens hovedeier Jan Kåre Pedersen kjøpte Pedersen Bakeri i 1993. Uten å være i slekt hadde både kjøper og selger samme etternavn og det var derfor lett å videreføre firmanavnet slik det var. I dag har også Jan Kåres sønn Thomas kommet inn på eiersiden og er i dag daglig leder i bedriften. Bakeriet var tidligere en del av Mesterbakeren, men ble et helt frittstående bakeri da de nye eierne reetablerte selskapet i 2014. Men det gode samarbeidet med Rema 1000 gjennom flere tiår ble med videre. For dagligvarekjeden ble bakeriet viktig for å tilby ferskere bakervarer i kjedens butikker i nord.
Ferskere varer
- Hele bakgrunnen for at vi startet opp var å få ferskere brød og bakervarer ut i Tromsømarkedet. Vi fikk en fo
Gå til medietFerskere varer
- Hele bakgrunnen for at vi startet opp var å få ferskere brød og bakervarer ut i Tromsømarkedet. Vi fikk en fo