AddToAny

Kvalitetsmeldingen: - Bra, men ikke nok

Kvalitetsmeldingen: - Bra, men ikke nok
Både Espira og Kanvas mener det er bra at regjeringen satser på kvalitet. Likevel er det punkter de stiller spørsmålstegn ved i stortingsmeldingen, som bemanning og språknorm.
Av: Trine Jonassen, Silje Wiken Sandgrind

I midten av mars la kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen frem den mye omtalte kvalitetsmeldingen om barnehager kalt Tid for lek og læring. Bedre innhold i barnehagen.

Daglig leder i Kanvas, Robert Ullmann er i utgangspunktet positiv til at det satses på kvalitet. Han etterlyser likevel at det sies noe om bemanning og kompetanse.

- Nok kompetente ansatte er nøkkelen til en god barnehage. Derfor mener vi at stortingsmeldingen savner en tydelig bemanningsnorm og en ambisjon om en høyere pedagognorm.

- Vi mener at kvalitetsmeldingen i det store og hele er positiv. Den beskriver et ambisjonsnivå for barnehagesektoren, og det er bra. Det vi kommer tilbake til og som vi mener mangler, er forpliktelsen som skal sørge for at kvalitetsarb

Les mer

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt