AddToAny

Kurerer kreft om den syke har sterk nok vilje til å helbrede seg selv

Kurerer kreft om den syke har sterk nok vilje til å helbrede seg selv
Vi har sett nærmere på den nye kjæresten til Märtha-Louises vei til sjaman-kjendisstatusen, via selverklærte prinsesser og oppstandelse fra døden.
Mandag ble det kjent at prinsesse Märtha-Louise har blitt kjæreste med den amerikanske, selverklærte sjamanen Derek Varret, eller Shaman Durek som han gjerne kaller seg. På sier han at hans sjamanistiske virke har røtter i flere slektsledd bakover, han er sågar sjettegenerasjons sjaman. Eventuelt, skal vi tro. Men det er jo lett å la seg forvirre når det gjelder slikt.

Nettsidene kan også by på en rekke intervjuer Durek har gitt til ulike medier verden rundt. I et intervju med den tyrkiske avisen forteller han blant annet om hvordan han allerede som 13-åring kunne helbrede, og faktisk reddet en skolekamerat fra døden etter et fall med slag mot hodet.

Lært av selverklært prinsesse

På spørsmål om hvordan han kontrollerer sine krefter og deler sine evner med verden, svarer han:

- Dette er en familietradisjon. Jeg begynte å praktisere da jeg var 11 år. Jeg har hatt vidunderlige lærere som har veiledet meg til å guide mine evner, som prinsesse Susana von Radic av Kroatia, og mange andre læremestre som jeg beundrer og respekterer.

Til det israelske magasinet forteller han videre om den påståtte prinsessen, som altså var hans andre læremester. I dette intervjuet er hun ikke navngitt, men etter at hans første lærer, Diana, lærte ham kunsten å beskytte seg selv mot mørket, tok den kroatiske prinsessen på seg oppgaven med å lære ham å beskytte seg selv mot an

Les mer

Flere saker fra Fri tanke

Forfatter og samfunnsdebattant Bjørn Stærk er kritisk til sin egen bok om ytringsfrihet fra 2013 og har gitt den ut i alternativ utgave. I Fri tankes første podkast-forsøk forklarer han hvorfor.
Fri tanke 01.07.2019
- Det er bra med friske stemmer og friske øyne i en gammel debatt. Men Blomkvists metode har så langt vært å kritisere eldre kolleger for utsagn som han selv har fordreid, skriver lege Morten Horn i svar på Andreas Wahl Blomkvist kritikk.
Fri tanke 28.06.2019
På ytterste høyre fabler man om nødvendigheten av å luke ut store deler av menneskeheten for å avverge klimakatastrofen. Men miljøvern er på ingen måte noe nytt blant høyreekstremister.
Fri tanke 28.06.2019
Høyesterett har satt endelig punktum for medlemsrotsaken i Oslo katolske bispedømme. Dermed må bispedømmet betale tilbake omtrent 100 millioner kroner.
Fri tanke 27.06.2019
Det åpne brevet til UD er sendt etter at Humanists International gikk ut og krevde at pakistanske myndigheter må stanse forfølgelsen av menneskerettighetsaktivisten, humanisten og fredsforkjemperen Gulalai Ismail.
Fri tanke 26.06.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt