AddToAny

Kratak for liv og helse

Vi trenger å bevege oss mer, og trening på jobben er én måte å senke terskelen på. For lufthavnbetjentene på Bergen lufthavn er trening nødvendig for å kunne beholde jobben.
Tøffe krav
Han og kollegene skal snart gjennom den årlige, fysiske røykdykkertesten. I tillegg har Avinor lagt inn en uanmeldt test hvert eneste år. Kravene er strenge. Derfor er de helt nødt til å trene mye.
En dukke på 78 kilo skal slepes 70 meter, og tunge dekk skal flyttes på. Jobben er fysisk krevende, og trening er derfor viktig for å kunne gjennomføre arbeidsoppgavene på Bergen lufthavn, Flesland.
Inne på treningsrommet er Linke i gang med dagens økt sammen med kollegene Jørn Torp og Ørjan Haga. De er alle veldig fornøyd med å få betalt for å trene.
- Det skulle kanskje tilsi at vi var i enda bedre form enn det vi er i. Jeg føler ikke jeg er godt nok trent i forhold til mulighetene vi har her, ler Torp.
I tillegg til tredemøller, romaskin, vektstenger, håndmanualer, kettlebells og matter tilgjengelig på jobb, får de også spille padeltennis gratis to ganger i uka. De har dessuten rabattavtale på treningssenter.

Forsker: Litt hjel
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra Posthornet

Det kunne vært en hvilken som helst arbeidsdag. Men Roy Arne Skjellhaug glemmer aldri da han ble skviset mellom en trailer og en murvegg. - Jeg trodde jeg skulle dø i Paxsteren.
Posthornet 06.09.2023
Etter lang tid som medlem lot Kjell Otto Haugan seg overtale til å stå på lista for SV hjemme i Levanger. - Jeg ba om å få stå langt nede, men engasjementet er knallsterkt, lover han.
Posthornet 06.09.2023
Mons-Ivar Mjelde håper flest mulig stemmer han fram som fylkesordfører når Buskerud gjenoppstår. Men mest opptatt er han av de som enda ikke er velgere.
Posthornet 06.09.2023
Posten og KS har gjennomført et pilotprosjekt der postbud har levert kommunale og statlige tjenester. Prosjektet har i hovedsak vært rettet mot eldre, men er viktig for alle.
Posthornet 06.09.2023
Posthornet 06.09.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt