NNN-arbeideren
08.02.2019
Et prøveprosjekt fra 2017 viste at et digitalt kompetansefaglig fellesløft er nødvendig for norsk matvareproduksjon. Gjennom Matindustri 4.0 håper arbeidslivets parter å få til nettopp det.
- Det handler om å heve kompetansen på operativnivå, sier Lars Lindland, prosjektleder i Matindustri 4.0.
Solid faglig bakgrunn
Lars Lindland (35) ble ansatt som prosjektleder for Matindustri 4.0 ved årsskiftet. Han har en tung matfaglig bakgrunn med ett fagbrev som kokk og ett i industriell matproduksjon. Når det gjelder sistnevnte fagbrev, var han lærling på Freia hvor han også jobbet litt etterpå. Så bar det videre til Arcus - først som operatør, deretter som forbedringskoordinator.
- Det passet bedre for meg å ha fri i helgene. På Arcus
Les opprinnelig artikkelSolid faglig bakgrunn
Lars Lindland (35) ble ansatt som prosjektleder for Matindustri 4.0 ved årsskiftet. Han har en tung matfaglig bakgrunn med ett fagbrev som kokk og ett i industriell matproduksjon. Når det gjelder sistnevnte fagbrev, var han lærling på Freia hvor han også jobbet litt etterpå. Så bar det videre til Arcus - først som operatør, deretter som forbedringskoordinator.
- Det passet bedre for meg å ha fri i helgene. På Arcus