Baker og Konditor
02.10.2020
Bakerlandslaget er allerede i gang med treningen mot kvalifiseringen som forhåpentligvis skal sikre en plass i Coupe du Monde de la Boulangerie i 2022.
NORGES BAKERLANDSLAG er i gang med forberedelser til kvalifiseringskonkurransen for muligheten til å delta i Coupe du Monde i 2022.
Kvalifiseringen arrangeres i Paris, i mai 2021. Der skal tolv landslag kjempe om tre ledige plasser for å delta i Lesaffre Coupe du Monde de la Boulangerie.
Fra Norge stiller Trude Beate Brendehaug på søtbakst, Yusuf Mohamed på brød og baguette og Jonathan Burt på showpiece, med Remy Corbet som trener.
Mange gjennomføringer
Landslaget startet forberedelsene før sommerferien, og snart er
Gå til medietKvalifiseringen arrangeres i Paris, i mai 2021. Der skal tolv landslag kjempe om tre ledige plasser for å delta i Lesaffre Coupe du Monde de la Boulangerie.
Fra Norge stiller Trude Beate Brendehaug på søtbakst, Yusuf Mohamed på brød og baguette og Jonathan Burt på showpiece, med Remy Corbet som trener.
Mange gjennomføringer
Landslaget startet forberedelsene før sommerferien, og snart er


































































































