Kjøttbransjen
19.03.2020
- Gjennom de strenge krav som stilles til god hygiene og gode renholdsrutiner i kjøttbransjens bedrifter, har bransjens bedrifter på mange måter en form for «brannmur» når det gjelder spredning av koronaviruset.
Det sier mattrygghets- og kvalitetssjef Mette Juberg (bildet) i KLF. Hun er den som kjenner rutinene ved norske kjøttbedrifter aller best, etter utallige bedriftsbesøk og kursvirksomhet gjennom mange år. Juberg understreker sterkt at dette viruset ikke smitter gjennom mat og at generell god håndhygiene og sunn fornuft med hensyn til å holde seg borte ved sykdomsubehag, er det som skal til nå.HÅNDVASK VIKTIG- Jeg vil oppfordre folk i vår bransje til å gjøre det samme som de normalt skal gjøre i sin arbeidssituasjon. Vær nøye med håndvask og ikke still på jobb med forkjølelse eller influensasymptomer. Vår bransje har gjennom mange år arbeidet målrettet for å få ansatte og ledelse
Gå til mediet