Kjøttbransjen
08.12.2022
Mange norske bedrifter opplever krevende tider. Jeg vil gjerne takke kjøttbedriftene som også i krise sørger for mat til norske bord.
Først gjennom pandemien og nå gjennom strøm- og forsyningsproblemer. Siden nedstengingen i mars 2020, har vi for alvor skjønt verdien av en robust, nasjonal matproduksjon. Kjøttbedriftene betyr langt mer utover jobber til folk og inntekter til fellesskapet: De har en kritisk samfunnsfunksjon og spiller en viktig rolle for forsyningssikkerheten vår.
Bedriftene i kjøttindustrien er spredt over hele landet vårt. Mange er nøkkelbedrifter i lokalsamfunnet. Kjøttbransjen bidrar til sysselsetting og bosetting i distriktene og - ikke minst - til kortreist og sunt norsk kjøtt til matbord
Gå til medietBedriftene i kjøttindustrien er spredt over hele landet vårt. Mange er nøkkelbedrifter i lokalsamfunnet. Kjøttbransjen bidrar til sysselsetting og bosetting i distriktene og - ikke minst - til kortreist og sunt norsk kjøtt til matbord


































































































