Dagligvarehandelen
23.04.2024
I Moss dyrkes salat i vann og ikke i jord. Onna har dagligvarehandelen i kikkerten.
I mai foretar Onna en betydelig utvidelse av sin kapasitet for hydroponisk (se undersak) dyrket salat. Så langt er produktene inne i Oda, de to Jacobs-butikkene og en rekke spesialbutikker i det større Oslo-området. Dessuten flere storhusholdninger, hovedsakelig i Oslo-området.
- Vi startet i Oda, og kom inn hos Jacobs i november i fjor. Dermed har vi høstet en del erfaringer, og disse er svært gode, sier kommersiell direktør Cris Ferguson.
Svinnet er blant langt lavere enn for tradisjonelle salatprodukter. Bedriften kan også skilte med en rekke kunder innenfor horeca, der blant annet Grand Café og Theatercafeen troner på kundelisten.
Øker holdbarheten
Da Onna entret markedet, var miksproduktene merket med 14 dagers holdbarhet. Nå, etter grundig testing, er
Gå til mediet- Vi startet i Oda, og kom inn hos Jacobs i november i fjor. Dermed har vi høstet en del erfaringer, og disse er svært gode, sier kommersiell direktør Cris Ferguson.
Svinnet er blant langt lavere enn for tradisjonelle salatprodukter. Bedriften kan også skilte med en rekke kunder innenfor horeca, der blant annet Grand Café og Theatercafeen troner på kundelisten.
Øker holdbarheten
Da Onna entret markedet, var miksproduktene merket med 14 dagers holdbarhet. Nå, etter grundig testing, er