Dagligvarehandelen
13.12.2016
Ferskvaresjef Victoria Walderstøen har utdannelse og solid praksis fra motebransjen. Det kommer til nytte bak disken hos Mega Skøyen i Oslo.
- Jeg har alltid vært interessert i klær og har sydd fra jeg var 12 år, sier Victoria.
Fra hun var 13, har hun utviklet sin interesse også for mat. Da begynte hun som feriehjelp hos samvirkelaget på Tyristrand der tanten var butikksjef, et par mil syd for Hønefoss. Siden har hun alltid hatt en fot innenfor dagligvarehandelen.
Hadde ansvar fra a til å
- Det er flere likheter mellom en ferskvaredisk og motebransjen. Begge steder arbeider man med å presentere, bare med ulike elementer, påpeker hun.
Hos Mega Skøyen har Victoria stort spillerom og kan bygge eksponeringer rundt om i ferskvarelinjen.
Den kreative siden av ferskvaresjefen ble trenet på bachelorstudiet til Esmod moteskole i Oslo. Det siste studieåret ble Victoria assistent
Gå til medietFra hun var 13, har hun utviklet sin interesse også for mat. Da begynte hun som feriehjelp hos samvirkelaget på Tyristrand der tanten var butikksjef, et par mil syd for Hønefoss. Siden har hun alltid hatt en fot innenfor dagligvarehandelen.
Hadde ansvar fra a til å
- Det er flere likheter mellom en ferskvaredisk og motebransjen. Begge steder arbeider man med å presentere, bare med ulike elementer, påpeker hun.
Hos Mega Skøyen har Victoria stort spillerom og kan bygge eksponeringer rundt om i ferskvarelinjen.
Den kreative siden av ferskvaresjefen ble trenet på bachelorstudiet til Esmod moteskole i Oslo. Det siste studieåret ble Victoria assistent


































































































