AstmaAllergi
18.11.2016

Julematen trenger ikke alltid bestå av medisterpølser, surkål og risengrynsgrøt. Om du følger disse oppskriftene kan du servere en treretters meny med smaken av jul. Gjestene har antagelig aldri smakt maken.
FORRETT: BACONDADLER
12 dadler 100 g baconskiver
Slik gjør du:
● Fjern steinen fra dadlene.
● Surr baconskiver rundt dadlene og legg dem med skjøten ned i en ildfast form.
● Stekes på 250 grader i 10-15 minutter til baconet blir sprøtt.
Det salte mot det søte er en fantastisk kombinasjon! Du kan gjerne også forsøke med en bit chevre inni daddelen før du surrer bacon rundt. Det smaker himmelsk.
HOVEDRETT: FYLT RIBBE
1 ribbe, cirka 1,5 kg, uten ben 300 g sjampinjong 150 g spinat 4 ss dijonsennep (kan sløyfes, evt byttes ut med 100
Gå til mediet12 dadler 100 g baconskiver
Slik gjør du:
● Fjern steinen fra dadlene.
● Surr baconskiver rundt dadlene og legg dem med skjøten ned i en ildfast form.
● Stekes på 250 grader i 10-15 minutter til baconet blir sprøtt.
Det salte mot det søte er en fantastisk kombinasjon! Du kan gjerne også forsøke med en bit chevre inni daddelen før du surrer bacon rundt. Det smaker himmelsk.
HOVEDRETT: FYLT RIBBE
1 ribbe, cirka 1,5 kg, uten ben 300 g sjampinjong 150 g spinat 4 ss dijonsennep (kan sløyfes, evt byttes ut med 100