Baker og Konditor
04.09.2020
Denis Matyasy, Thurièse Gastronomie Til ca. 20 personer SPRØ KJEKS MED TØRKET FRUKT
140 g pinjekjerner 140 g mandler, hakket 120 g pistasjnøtter 90 g grovt brunt sukker 175 g usaltet smør 40 g hvetemel T.55
Bland sammen ingrediensene. Legg 30 g av massen i en hjerteformet utstikker og stek i ovnen ved 170 °C i ca. 14 minutter.
PISTASJEBUNN
180 g mandelmel 330 g melis 45 g potetmel 150 g pistasjemel 90 g pistasjemasse 465 g eggehvite (240 + 225 - 16 stk.) 30 g eggeplomme (2 stk.) 135 g sukker 260 g smeltet smør
Bland sammen i kjøkkenmaskin (Robot-Coupe) mandelmel, melis, potetmel, pistasjpulver, pistasjemasse, 240 g eggehvite og eggeplommer.
Stivpisk eggehvitene og tilsett sukkeret underveis. Tilsett den første massen i eggehvitene, så det smeltede sm�
Gå til medietBland sammen ingrediensene. Legg 30 g av massen i en hjerteformet utstikker og stek i ovnen ved 170 °C i ca. 14 minutter.
PISTASJEBUNN
180 g mandelmel 330 g melis 45 g potetmel 150 g pistasjemel 90 g pistasjemasse 465 g eggehvite (240 + 225 - 16 stk.) 30 g eggeplomme (2 stk.) 135 g sukker 260 g smeltet smør
Bland sammen i kjøkkenmaskin (Robot-Coupe) mandelmel, melis, potetmel, pistasjpulver, pistasjemasse, 240 g eggehvite og eggeplommer.
Stivpisk eggehvitene og tilsett sukkeret underveis. Tilsett den første massen i eggehvitene, så det smeltede sm�


































































































