AddToAny

- Jeg er ikke slem, jeg prøver å fortelle deg noe

- Jeg er ikke slem, jeg prøver å fortelle deg noe
Det er ikke lett å fortelle når man ikke har så mange ord, sier barnehagelærer Elisabeth Sneis Jensen. Av: Elisabeth Sneis Jensen, daglig leder i Østre Strøm FUS barnehage All atferd er kommunikasjon.
Vi mennesker kommuniserer hele tiden, selv om vi ikke sier noe. Når vi velger å ikke si noe i et møte, kommuniserer vi et eller annet. Menneskene rundt oss tolker, antar og mistolker det vi sier eller ikke sier, hele tiden. Som voksne har vi utviklet ulike strategier og et velutviklet verbalt språk for hvordan vi skal kommunisere vårt budskap.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

Til tider tolker motparten det på en annen måte enn vi opprinnelig ønsket. Vi misforstår hverandre, vi trekker slutninger og vi lager vår egen sannhet om den andre. Som voksne kan vi forsvare oss gjennom å utdype, gå inn i diskusj

Les mer

Flere saker fra barnehage.no

Kostnadene barnehagene har til henholdsvis ytelsesbasert og innskuddsbasert pensjonsordning er så ulike at det ikke er mulig å beregne ett felles tilskudd som er rettferdig for begge ordninger, ifølge en ny rapport fra BDO.
barnehage.no 22.11.2019
30 år etter at FNs barnekonvensjon ble ratifisert er det fremdeles viktig og nødvendig å kjempe for barns rettigheter både lokalt og globalt innfor sentrale områder som barns medvirkning, omsorg, rett til å leke og beskyttelse av mange slag,
barnehage.no 22.11.2019
Nær et av fem barn fra familier som har rett på gratis kjernetid i barnehagen, bruker ikke ordningen.
barnehage.no 22.11.2019
- Det er bra at det har kommet en minimumsnorm for antall barn per ansatt og en styrket pedagognorm, men vi er opptatt av at dette bare er et første steg på veien, sier Marie Skinstad-Jansen som går av som FUB-leder ved nyttår.
barnehage.no 22.11.2019
Med et krav om at Fredrikstad kommunes tilskuddsberegninger for 2014 og 2015 skulle kjennes ugyldige, gikk 20 private barnehager til sak mot kommunen. Kommunen vant på alle punkter, nå ankes saken.
barnehage.no 21.11.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt