AddToAny

I Hjort er det opp til hver enkelt å vurdere behovet for hjemmekontor

Advokatfirmaet Hjort flytter inn i splitter nye lokaler, og ser på flyttingen som et kulturelt prosjekt som skal skape nye måter å jobbe på.
I de splitter nye kontorlokalene skal de ansatte kunne ta mentale pauser, og sitte på cellekontor eller i landskap sammen med kollegaer fra flere ulike fagavdelinger.

Da leiekontrakten gikk ut, var det uaktuelt for advokatfirmaet Hjort å flytte til Bjørvika eller Aker brygge.

- Nærhet til domstolene viser hvem vi er, sier direktør Christopher J. Helgeby, som nettopp har tatt med seg flyttelass og kollegaer til nybygget på hjørnet av Universitetsgata og Pilestredet i Oslo sentrum.

Tullinkvartalet i Oslo sentrum, som også rommer det nye juridiske fakultetet til UiO, er i ferd med å få nytt liv. Flunkende nye kontorbygg skal ferdigstilles i løpet av høsten 2021, og på gateplan skal det lages gågater og passasjer med byliv og spisesteder.

Advokatfirmaet Hjort har vokst ut av sine gamle lokaler i Akersgata, og flytter nå inn i tre av etasjene i Universitetsgata 7-9. Advokatbladet ble invitert med på en omvisning i det nye bygget, sammen med direktør Christopher Helgeby og managing partner Anne Marie Due.

- Jeg husker veldig godt de innledende partnermøtene da muligheten for nye lokaler meldte seg. Hjort er et prosedyrefirma, og alle var enige om at kontoret må ligge i nærheten av dom

Les mer

Flere saker fra Advokatbladet

- Ikke utenkelig at vaksinemangel i enkelte situasjoner kan begrunne oppsigelse.
Advokatbladet 26.11.2021
Onsdag 1. desember utløper koronaloven om fjernmøter i domstolene. I fredagens statsråd kom det ingen forslag om forlengelse.
Advokatbladet 26.11.2021
For å få flere kvinner til å nå toppen innen prosedyre må de oppfordre til en likere arbeidsfordeling på hjemmebane, mener Hjort-partner Ramborg Elvebakk.
Advokatbladet 26.11.2021
En enstemmig Høyesterett fastslo at det er den medisinske lidelsens alvorlighet, og ikke personens faktiske funksjonsnivå, som skal bedømmes når det tas stilling til om det foreligger en «alvorlig sykdom» som gir grunnlag for ung uførhet.
Advokatbladet 25.11.2021
Advokatfullmektig Servet Yildiz Stêrk, som nylig vant Advokatforeningens talentpris, hetses i sosiale medier etter at han deltok i Menneskerettighetsutvalgets aksjon utenfor den tyrkiske ambassaden i Oslo.
Advokatbladet 25.11.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt