Baker og Konditor
19.02.2022
BAKEREN OG KONDITOREN er ikke de som bruker de største ordene og slår hardest på trommene. I Porsgrunn har Fredrik Lønne i det stille blandet fullkorn i nesten alle produkter.
Ikke for at han vil holde det hemmelig, men det har bare blitt slik.
Litt i det stille har også baker- og konditorbransjen de siste årene tatt en sterkere posisjon på en rekke arenaer. Bransjen er sentral i myndighetenes kostholdsråd og i nasjonale prosjekter som for eksempel å redusere saltinnholdet i norsk mat. Bransjen har også bygget spennende allianser gjennom #MerAv-sa
Gå til medietLitt i det stille har også baker- og konditorbransjen de siste årene tatt en sterkere posisjon på en rekke arenaer. Bransjen er sentral i myndighetenes kostholdsråd og i nasjonale prosjekter som for eksempel å redusere saltinnholdet i norsk mat. Bransjen har også bygget spennende allianser gjennom #MerAv-sa