AddToAny

Hva skal du lese, se og høre?

Les hva styret i NTF-Student foreslår av TV-serier, podkast og lesestoff i sommer. Og hva de vil vise deg i sine respektive hjemtrakter. Vi har vært landet rundt flere ganger de siste årene, og videreformidlet tips fra sentrale tillitsvalgte i NTF.
... I år har vi spurt medlemmene av styret i NTF-Student om hva de vil anbefale Tidendes lesere å se, lytte til eller lese, og om de har noe de har lyst til å vise en turist som kommer til deres hjemsted. Lyttetips
De tre siste sommerferiene har jeg jobbet som postbud, da er radioen min beste venn i bilen. Favorittkanalen er NRK P3 og favorittdagen er fredager. Da har jeg hørt på Karakter som ledes av Martin Lepperød, Jonis Josef og Henrik Farley, alle tre komikere i 20-årene. Karakter, nå under navnet Dynga, er et Foto: privat. underholdningsprogram og det kan høres live på radio eller som podkast etter sending. Samtalene kan handle om alt mellom himmel og jord. Tema og samtalene er drøye, morsomme og sårbare. Det er letthørt og ikke til å unngå å trekke på smilebåndet når man hører på.
En annen sjanger jeg liker godt er krim, og jeg foretrekker aller helst truecrime. Jeg synes det passer perfekt på lengre reiser, i bil, fly eller tog. Her kan jeg anbefale Truecrimepodden. Truecrimepodden leses av Pernille Radeid, en behagelig stemme å lytte til. Hun setter deg i skoene til offeret eller i hodet på morderen, andre ganger føler du deg som flua på veggen. Samtidig som det er spennende å høre på, får man også et grøss nedover ryggen. Jeg vil også anbefale
Kadaverkvartetten som kan høres i NRK Radio. Kadaverkvartetten er et kriminalhørespill hvor vi får ta del i veien til løsningen på en mordgåte. Lederrollen er Julia Tinnberg, en kriminalforfaatter, som befinner seg på Dr. Gravangs privatklinikk på grunn av et skadet kne, og her har det skjedd et mystisk mord. Hun klarer ikke å styre unna og må gi etter for nysgjerrigheten for å finne ut hva motivet er og ikke minst, avsløre morderen. (Tips: om du søker på kriminalhørespill på NRK radio finner du enkelt flere lignende hørespill).

Turisttips
Jeg er fra Tromsø og deler av familien fra yttersia. Her er det mange fine turmål. For de som liker en grei fjelltur vil jeg anbefale Brosmortinden. Fra toppen har man utsikt ned mot Rekvik og utover mot øyene og holmene utenfor. Kjøreturen fra Tromsø tar litt under en time. Følg skilting mot Kvaløya for så å følge skiltene videre til Tromvik, når du svinger av i krysset før Ersfjorden går veien bare én vei. På turen utover kjører man forbi bygda Grøtfjor
Gå til mediet

Flere saker fra Den norske tannlegeforenings Tidende

Akademikerne er bekymret for ubalansen mellom kjønnene i de lange helseutdannelsene. Blant søkerne til studier i psykologi, medisin, veterinær og tannlege utgjør menn under 30 prosent.
Kollegahjelpere er medlemmer som er oppnevnt til å støtte kollegaer som står i en livssituasjon som utfordrer utøvelsen av tannlegeyrket. 3.-4. mai var litt over 30 av dem samlet på kollegahjelpsseminar i NTFs lokaler for faglig påfyll og erfaringsutveksling.
Akademikerne er bekymret for ubalansen mellom kjønnene i de lange helseutdannelsene. Blant søkerne til studier i psykologi, medisin, veterinær og tannlege utgjør menn under 30 prosent.
Ca. 50% av befolkningen over 40 år er rammet av periodontitt i en eller annen grad. Som tannpleier inneholder derfor min kliniske hverdag en god del periobehandling.
Sammen skaper TRIOS® 3D color scans og TRIOS engagement apps en perfekt mulighet til å vise pasientene deres unike tannbehandling og hjelpe dem til å forstå deres tannbehandlingsbehov.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt