AddToAny

Hoflleverandør av FASADER TIL NY BYDEL

Hoflleverandør av FASADER TIL NY BYDEL
Petersen AS opplever det reneste klondike i sitt 25. år. I Tromsøs nye bydel Vervet har de allerede levert fasader på fire bygg og har ni til i ordreboka. Med nybygde lokaler og en stor fiberlaser er de klare til å vokse i årene fremover.
BLIKKENSLAGEREN UTGAVE 3-2021På det gamle verftsområdet Vervet bygges det en ny bydel i Tromsø, som svar på hovedstadens Barcode. Det er også et tegn på den enorme utviklingen byen har hatt de siste årene.
Da Frode Petersen startet Petersen AS i 1996, hadde byen 55 000 innbyggere. I dag, 25 år senere, er tallet imponerende 83 000. Alle som hvert år flytter til byen, må ha et sted å bo. Det har gitt et superhett boligmarked med priser på Oslo-nivå.
Det har blant annet resultert i den storstilte utbyggingen av den nye bydelen Vervet på det gamle området til Tromsø Skipsverft. Når det er ferdig, kommer prosjektet til å bestå av cirka 440 boliger, rundt 25 000 kvadratmeter med næringsareal, dagligvarebutikk, restauranter, hotell, cirka 300 parkeringsplasser i garasjeanlegg, småbåthavn, bakeri, minibryggeri, barnehage og mye mer.
Prosjektet står sentralt i den sterke veksten som Frode Petersen opplever for bedriften som nå har 15 ansatte. Ved neste årsskifte er de kanskje 20.

Spesielle fasadejobber
Frode tar oss med inn til utbyggerens visningssenter på Vervet, der det er bygget en stor modell som viser prosjektet ferdig utbygd. Her har Petersen allerede levert til fire bygg, og ni står i ordreboka. I tillegg er de allerede i gang med å tenke på neste byggetrinn.

- Hvor stort er dette prosjektet for dere?
- Så langt har vi sikret oss kontrakter her for rundt 25 millioner kroner. Med neste byggetrinn snakker vi kanskje om det dobbelte om vi får være med. Det vi har gjort tidligere, er på seks-sju millioner, og så er verdien av prosjektene vi er i gang med nå, på et sted mellom 15 og 20 millioner.
- I blikkenslagerverdenen i Nord-N
Gå til mediet

Flere saker fra Blikkenslageren

To personer som ble fristet til å skifte yrke, førte til at A til Å Entreprenør AS startet opp egen blikkenslageravdeling.
Blikkenslageren 21.05.2021
28 Norges yngste blikkenslagerlærling 16 år gamle Emil Nordahl er landets yngste blikkenslagerlærling i en nytt prosjekt som kan bane vei for andre. LANDSMØTE
Blikkenslageren 21.05.2021
Nylig lanserte Swegon varmepumpen Zeta Sky med R32 og R454, og nå kommer Titan Sky som en miljøvennlig varmepumpe med propan.
Blikkenslageren 21.05.2021
Enova støtter installering av varmepumper, balansert ventilasjon, solceller og solfangere. Men nå legges støttesatsene om og reduseres fra 1. juli for fire områder som blikkenslagere jobber med.
Blikkenslageren 21.05.2021
Etter å ha solgt seg ut av Gjøvik Blikkenslagerservice AS i 2019, begynte Vegard Kristiansen etter en liten pause opp for seg selv.
Blikkenslageren 21.05.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt