AddToAny

Hjemmepåske: 9 smarte tips

Hjemmepåske: 9 smarte tips
Vedlikehold Ikke alle drar til fjells i påsken. Vi som skal være hjemme kan glede oss over både å få slappet av, og få gjort nyttige og hyggelige ting i hus og hage. Her er tipsene som gir deg forspranget når naboen soser bort tiden på fjellet.
Alle reiser ikke på hytta. Vi som blir hjemme kan benytte anledningen til å få gjort det vi ikke rekker ellers i hverdagen.

Hjemmepåske: 9 smarte tips

Rikke Åserud Foto: Rikke Åserud

15.04.2019

Skal du være hjemme i påsken? Du er slett ikke den eneste. I følge en undersøkelse som Kantar TNS har gjort på oppdrag fra NHO Reiseliv legger litt over 50 prosent av oss ut på påskeferie i år. Mange tilbringer altså høytiden hjemme, og kan benytte anledningen til å få kontrollert at alt er på stell i hus og hage, og få et godt forsprang på naboen som tuller rundt i skiløypa i stedet å få skikk på eiendommen.

Medlemmer i Huseierne får inntil 40 % rabatt på byggevarer!

1) Sjekk taket og rens takrennene

Alle bør ta en kikk på taket etter vinteren. Er alle takstein hele? Er takrennene skadet eller bøyd, eller har de flyttet på seg etter vinterens herjinger? Sørg for å få ting på plass dersom de har flyttet seg. Dersom en takstein er sprukket eller mangler, bør du få den erstattet så raskt som mulig.

Rens takrennene vår og høst.

Pass på å sikre deg dersom du skal klatre opp på et høyt tak. Ikke alle er like komfortable med slik tak-klatring. Kanskje kan du da inspisere taket fra

Les mer

Flere saker fra Hus & Bolig

Hage Et sted å være helt for seg selv, helt alene, er det mange som ønsker seg.
Hus & Bolig 21.06.2019
Juss Mange lurer på om det er regler for hva de må finne seg i av skrik og skrål fra naboens trampoline gjennom sommerhalvåret.
Hus & Bolig 20.06.2019
Norges Bank økte renten i dag med 0,25 prosentpoeng. Det er tredje renteøkning siden september i fjor, og renteutgiftene på et vanlig boliglån har nå økt med nesten tusen kroner i måneden på ni måneder.
Hus & Bolig 20.06.2019
Her er de beste bankene på boliglån i juni 2019 - før Norges Bank eventuelt hever renten.
Hus & Bolig 19.06.2019
Kjøpt ny bolig? Husk å klage på feil og mangler med en gang, og pass på at det gjennomføres ettårsbefaring.
Hus & Bolig 19.06.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt