Baker og Konditor
20.03.2020
Norgesmester i baking, Emanuele Spreafico, har sammen med kokken Michael Minervini startet håndverksbakeriet Hevd i Trondheim.
TRONDHEIM: Det er allerede et par år siden Emanuele begynte å tenke på å starte opp noe nytt, for seg selv. Han har i flere år vært en del av teamet i Bakeriet Sprø på Oppdal, men han var klar for noe nytt.I Trondheim traff han Michael Minervini og kom i snakk. Kokken Minervini eier en rekke restauranter i Trondheim, inkludert Frati og Una Pizzeria Solsiden (restauranten med høyest omsetning i trønderhovedstaden).Litt San Francisco i TrondheimEtter et par år med samtaler og planlegging, åpnet Hevd Håndverksbakeri dørene på Torget i Trondheim sentrum i november 2019. Her bakes det produkter som møtes i nordisk tradisjon og italiensk bakekunst, med en touch av San Franciscos surdeig-stil.- Vi har en ambisjon om å være et av de beste bakeriene i landet. Jeg har hatt lyst til å starte noe som skiller seg ut og skape noe unik
Gå til mediet