Kjøttbransjen
07.11.2019
Pål Larsen, med mellomnavnet Richard, var på midten av 80-tallet en av landets aller beste turnere med blant annet NM-tittel i 1995. Men det var i kjøttbransjemann han endte opp.
1 Hvorfor valgte du kjøttbransjen?
- Du kan vel si det sånn at jeg giftet meg inn i kjøttbransjen. Min svigerfar drev Skoglunn pølsemakeri i Bogstadveien på Majorstua og jeg tok over driften da han måtte gi seg på grunn av ryggproblemer. Jeg startet min arbeidskarriere innenfor fagfeltet økonomi og markedsføring og jobbet med det på SAS-hotellet i Oslo før jeg startet i familiebedriften.
2 Hva er din oppgave i bedriften?
- Mine arbeidsoppgaver er svært varierte. Som følge av lang fartstid i
Gå til mediet- Du kan vel si det sånn at jeg giftet meg inn i kjøttbransjen. Min svigerfar drev Skoglunn pølsemakeri i Bogstadveien på Majorstua og jeg tok over driften da han måtte gi seg på grunn av ryggproblemer. Jeg startet min arbeidskarriere innenfor fagfeltet økonomi og markedsføring og jobbet med det på SAS-hotellet i Oslo før jeg startet i familiebedriften.
2 Hva er din oppgave i bedriften?
- Mine arbeidsoppgaver er svært varierte. Som følge av lang fartstid i