NNN-arbeideren
27.09.2019
Grilstad omstrukturerer. Legger ned avdelingen på Åsen, og gjør avdelingen i Brumunddal større.
- Dette er en lykkelig omstrukturering, og beviser at det går an hvis man vil - også uten en Gardermoenavtale som Nortura har, sier Bjørn Johansen, konserntillitsvalgt i Grilstad.
Høy organisasjonsgrad
Vi befinner oss i Innlandet, nærmere bestemt i Brumunddal. Fra 2020 er begrepet også dekkende for Hedmark og Oppland fylke. Området her ett av landets største matdistrikt. Dagen i forveien var Stein Hagala, NNNs forbundssekretær for kjøtt og fjærfe pluss vin og brennevin, sammen med Jo Ivar Skundberg, avdelingsleder i NNN Hedmark, på besøk hos Nortura på Rudshøgda og Norsk Protein på Hamar. I dag, den nest siste fredagen i september, er det Grilstad på Brumunddal som får besøk. Og der blir vi godt tatt imot av Bjørn Johansen som har en fartstid på 42 år ved fabrikken. Johansen har også sekken full av tillitsverv: Klubbleder ved Grilstad Brumunddal, ko
Les opprinnelig artikkelHøy organisasjonsgrad
Vi befinner oss i Innlandet, nærmere bestemt i Brumunddal. Fra 2020 er begrepet også dekkende for Hedmark og Oppland fylke. Området her ett av landets største matdistrikt. Dagen i forveien var Stein Hagala, NNNs forbundssekretær for kjøtt og fjærfe pluss vin og brennevin, sammen med Jo Ivar Skundberg, avdelingsleder i NNN Hedmark, på besøk hos Nortura på Rudshøgda og Norsk Protein på Hamar. I dag, den nest siste fredagen i september, er det Grilstad på Brumunddal som får besøk. Og der blir vi godt tatt imot av Bjørn Johansen som har en fartstid på 42 år ved fabrikken. Johansen har også sekken full av tillitsverv: Klubbleder ved Grilstad Brumunddal, ko