SKOG
29.04.2019
Jeg er stor tilhenger av å ta vare på de mange ulike stykningsdelene på et dyr for å få mange spennende retter og smaksopplevelser. Tradisjonelt blir det mye steker og kvernet kjøtt.
Men neste gang du skal skjære ned et dyr kan du med fordel være litt «lat» og heller fryse ned nakke, skank, bringe og ribbe for å nevne noe. Det finnes så mange fortreffelige retter å lage av disse stykningsdelene.
Med våren kommer grillsesongen. Den viktigste forberedelsen er å rengjøre grillen og så kan man bare nyte! Vilt er ypperlig på grillen, bare husk at dette er magre, sarte råvarer som trenger litt ekstra oppsyn så det ikke blir tørt. Det aller meste kan grilles så lenge det er mørt nok! Små stykker som biff og liknende grilles på direkte varme, større stykker grilles på indirekte varme.
For mange betyr grilling ofte m
Gå til medietMed våren kommer grillsesongen. Den viktigste forberedelsen er å rengjøre grillen og så kan man bare nyte! Vilt er ypperlig på grillen, bare husk at dette er magre, sarte råvarer som trenger litt ekstra oppsyn så det ikke blir tørt. Det aller meste kan grilles så lenge det er mørt nok! Små stykker som biff og liknende grilles på direkte varme, større stykker grilles på indirekte varme.
For mange betyr grilling ofte m


































































































