Hus & Bolig
01.04.2019
![GRILLHYTTE GRILLHYTTE](https://fagpressenytt.no/sites/default/files/styles/thumbnail/public/articles/print-grillhytte.png?itok=SCFydFU3)
Når Anne og Harold Davidsen har gjester med på hytta, samles de gjerne til et godt måltid i grillhytta de har satt opp på eiendommen.
Paret fra Heggedal har ikke strøm på hytta de bygde i 2003. All mat lages derfor på vedkomfyr. Men når hytta fylles opp med barn og svigerbarn eller andre gjester, er det praktisk å lage maten over grillen. Reinsdyr, hjort eller rype stekes over glørne i den praktisk innrettede grillhytta, men de har også eget stativ til potetkjelen eller annet tilbehør. Alt som skal være varmt lages over varmen.
- Det er både koselig og bekvemt å lage mat til mange på denne måten, sier Anne Davidsen, som er utdannet husstellærer og alltid har vært opptatt av god smak og opplevelsesrike måltider. For å unngå å måtte fly frem og tilbake, må måltidet planlegges godt. Skal det for eksempel være potetsalat til maten, lages den på forhånd.
- Når vi først har satt oss ned, blir vi gjerne sittende til langt på natt. Å sitte tett sammen rundt ilden er like koselig enten det er sommer eller vinter,
Gå til mediet- Det er både koselig og bekvemt å lage mat til mange på denne måten, sier Anne Davidsen, som er utdannet husstellærer og alltid har vært opptatt av god smak og opplevelsesrike måltider. For å unngå å måtte fly frem og tilbake, må måltidet planlegges godt. Skal det for eksempel være potetsalat til maten, lages den på forhånd.
- Når vi først har satt oss ned, blir vi gjerne sittende til langt på natt. Å sitte tett sammen rundt ilden er like koselig enten det er sommer eller vinter,