Baker og Konditor
19.02.2022
- Det blir ikke bare, bare, sier Fritz Fredriksen som innser at han snart må gi seg etter en mannsalder i eget bakeri i Sandefjord. - Teller du timene er det i alle fall snakk om en mannsalder - minst, ler baker Fredriksen.
HELT SIDEN 1995 har Fritz Fredriksen eid og drevet Akers Bakeri i Sandefjord. Nå er det på tide at andre overtar, mener 70-åringen som derfor er på jakt etter en seriøs baker eller konditor som vil drive videre i håndverksbakeriet gode ånd.
PÅ TIDE NÅ
- Ja, det kommer til å bli litt av en overgang... Fritz Fredriksen har vært baker hele sitt liv. Han innrømmer at det blir en stor omstilling å skulle avslutte et yrkesliv som har vært så til de grader altomfattende. Arbeidet har opptatt ham i alle disse årene.
- 70 år er jo ingen alder...?
- Nei, det er jo egentlig ikke det, smiler Fritz Fredriksen og ler.
- Nei, men likevel er det kanskje på tide å overlate driften til andre, legger han
Gå til medietPÅ TIDE NÅ
- Ja, det kommer til å bli litt av en overgang... Fritz Fredriksen har vært baker hele sitt liv. Han innrømmer at det blir en stor omstilling å skulle avslutte et yrkesliv som har vært så til de grader altomfattende. Arbeidet har opptatt ham i alle disse årene.
- 70 år er jo ingen alder...?
- Nei, det er jo egentlig ikke det, smiler Fritz Fredriksen og ler.
- Nei, men likevel er det kanskje på tide å overlate driften til andre, legger han