Hopp til hovedinnhold
Fagpressenytt
menu
LOGG INN
Om portalen
Nyhetsbrev
search
LOGG INN
Om portalen
Nyhetsbrev
AddToAny
Franske Nytelser åpner igjen
Baker og Konditor
11.12.2020
I 2018 ble bakeriet og konditoriet Franske Nytelser på Lade i Trondheim totalskadet i en brann.
Siden den gang har driveren Denys Favier vært
Gå til mediet
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
fagblad@vestvind.no
bakerogkonditor.no
Flere saker fra Baker og Konditor
Svend Egon har vært baker i 60 år
Bakermester Svend Egon Petersen holder koken etter 60 år i bakerfaget.
Baker og Konditor
19.02.2021
Salgsnedgang på 80 prosent
Norges eneste oblatbakeri, Diakonissehusets oblatbakeri, er hardt rammet av koronakrisen. Salget falt med hele 80 prosent i løpet av 2020.
Baker og Konditor
19.02.2021
BEST BAKST HVER GANG!
Lantmännen Cerealias to mest populære meltyper er Regal Hvetemel Standard og Regal Hvetemel Bakeri Aktiv.
Baker og Konditor
19.02.2021
Brød uten gjær på få timer
NYTT PRODUKT: Idun Industri AS har lansert nyheten ProSon Rustic, som er utviklet av Sonneveld i Nederland.
Baker og Konditor
19.02.2021
- Endelig kan vi snakke fag!
Faglærer Mette Klever gleder seg til den nye baker- og konditorutdanningen, som hun tror vil gi bedre lærlinger.
Baker og Konditor
19.02.2021
Relaterte saker
Nissan skal nå 50 prosent virkningsgrad med bensinmotor
Teknisk Ukeblad
08.03.2021
Hotel Norge by Scandic og Artesia åpner unikt spatilbud
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
08.03.2021
Hvorfor bør borettslaget ta ansvaret for utbygging av elbillading?
Teknisk Ukeblad
08.03.2021
Grenser flyttes med verdens første hydrogenferge
Teknisk Ukeblad
08.03.2021
Stigende optimisme blant vestlandsbedriftene
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
08.03.2021
Nyhetsbrev
Lag ditt eget nyhetsbrev:
Mer om mediene i Fagpressen