Dagligvarehandelen
11.02.2020
Snart har du stablet dine siste Joikakaker på boks. Det samme gjelder Gilde Bog, Snurring og Kyllingskinke. Heretter kommer klassikerne i mer butikk-, forbruker- og miljøvennlig kartongemballasje.
Tidligere har vi sett at produkter som mais og moste tomater har gått fra boks til kartong, men at kjøtt foretar den samme reisen, er noe helt nytt. Nortura er den første produsenten i verden til å introdusere rene kjøttprodukter med denne emballasjen.
Satt på prøve
Nyvinningen er et direkte resultat av Norturas ønske om å fase ut de klassiske hermetikkboksene til fordel for en mer praktisk og miljøvennlig emballasje - og at Tetra Paks innovasjonsteam tok utfordringen på strak arm. For å pakke rent kjøtt på kartong, krevde helt nye løsninger.
- Vi har jobbet tett med Tetra Pak det siste halvannet året, og har virkelig satt dem på prøve. Nå omtaler de den nye emballasjen som en revolusjon, sier Lisbeth Nilsen, som bærer tittelen senior fagsjef emballasje i Nortura.
Kon
Gå til medietSatt på prøve
Nyvinningen er et direkte resultat av Norturas ønske om å fase ut de klassiske hermetikkboksene til fordel for en mer praktisk og miljøvennlig emballasje - og at Tetra Paks innovasjonsteam tok utfordringen på strak arm. For å pakke rent kjøtt på kartong, krevde helt nye løsninger.
- Vi har jobbet tett med Tetra Pak det siste halvannet året, og har virkelig satt dem på prøve. Nå omtaler de den nye emballasjen som en revolusjon, sier Lisbeth Nilsen, som bærer tittelen senior fagsjef emballasje i Nortura.
Kon


































































































