Dagligvarehandelen
04.06.2024
Coop ville tilby kundene øko-laks. Det fikk dyrtiden og lakseprisene en slutt på.
-Coop Mega satser på økologisk mat og drikke. Det samme gjør også Coop som helhet. Vi ønsket derfor å kunne tilby fersk og røkt økologisk laks, sier Stig Ove Thorkildson, sortimentsjef for fersk og bearbeidet fisk i Coop Norge.
Fra 2016 kunne Coop slå seg på brystet med økologisk oppdrettslaks, produsert av Coast Seafood på Sotra ved Bergen.
Samlet produksjonen
Den første øko-laksen var fersk og lå i en pakning med modifisert atmosfære. I etterhånd kom også en røkt variant fra leverandøren på Sotra. Begge var merket med Änglamark - Nordens største serie med økologiske produkter.
Coop satset optimistisk, men opplevde likeve
Gå til medietFra 2016 kunne Coop slå seg på brystet med økologisk oppdrettslaks, produsert av Coast Seafood på Sotra ved Bergen.
Samlet produksjonen
Den første øko-laksen var fersk og lå i en pakning med modifisert atmosfære. I etterhånd kom også en røkt variant fra leverandøren på Sotra. Begge var merket med Änglamark - Nordens største serie med økologiske produkter.
Coop satset optimistisk, men opplevde likeve


































































































