Baker og Konditor
02.12.2016
Poolish, eller fordeiger gjør bakervarer bedre. Det muliggjør å lage sin egen smaksprofil på produktene samtidig som man kan få mindre kostnader.
Ønsket om en generell kvalitetsheving på produktene og muligheten for å skille seg litt ut smaksmessig, var bakteppe for Kløverbakeriets forsøk med fordeig. Nå er Trondheimsbakeriet i full sving med poolish på tank og de skaper produkter med bedre smak, sprøere skorpe og høyere vannopptak enn tidligere.
- Vi setter en poolish og tilsetter melkesyrebakterier. Melkesyrebakteriene er viktige og det er det som er den største forskjellen fra tradisjonell poolish. Resultatet er meget bra og produktene får en kvalitetsheving i alle ledd
Gå til mediet- Vi setter en poolish og tilsetter melkesyrebakterier. Melkesyrebakteriene er viktige og det er det som er den største forskjellen fra tradisjonell poolish. Resultatet er meget bra og produktene får en kvalitetsheving i alle ledd