AddToAny

Folk vil ha sterkere krydret kjøttmat

Folk vil ha sterkere krydret kjøttmat
Sterkere krydder, chili av alle slag og blomstersmak. Det er de internasjonale smaks-spådommene for resten av 2020.
Lager din bedrift produkter med chili? Nå kan du tillate deg å gjøre dem sterkere og å bruke flere forskjellige varianter.- Undersøkelser som vi har gjort, viser at mer enn halvparten av forbrukerne som spørres, over hele verden, spiser sterkere krydret mat enn de gjorde for bare et år siden. Det forteller produktsjef Jocelyn Foster hos den amerikanske ingrediensleverandøren Kalsec til nettavisen Nutritional Outlook.- Vi regner med at denne økende interessen for krydder kommer til å drive den globale etterspørselen etter smaker nå i 2020.HARISSAFoster snakker først og fremst generelt om chili og pepper, ikke om noe bestemt kjøkken. Nordafrikansk harissa tar noe av plassen som sriracha har hatt. Argentinsk chimichurri er ikke like sterkt, men påvirker krydderblandinger til meksikanske retter. Grønn chili fra Hatch-dalen i New Mexico er et eksempel på ingredienser som vil nyte godt av at folk vil vite mer om det de spiser - også om krydderet og smakstilsetningene.Siden flere vet mer om chili, er de også interesserte i mer enn bare styrke, nem
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

Angus-bedriftene med forbedring i fjor Nordfjord Kjøtt investerer tungt i renere produksjon Kjøttbransjen på Alimentaria-messen
Kjøttbransjen 15.05.2024
Skjåkmat produserer 200 av disse spekeskinkene i året og det skjer på basis av en stor lokal, frittgående gris. Nå har kyndige NM-dommere kåret denne spekeskinka til Norges aller beste. - Et flott produkt med en god behagelig moden smak. Mør i konsistensen, god modning og mild i smaken. Rett og slett en spekeskinke i særklasse!
Kjøttbransjen 15.05.2024
- Sammen med mine flotte kolleger og medarbeidere i konsernet skal vi fortsette den gode jobben som blir gjort hver eneste dag.
Kjøttbransjen 15.05.2024
Ansatte i kjøttindustrien får økt sine minstelønnssatser (garantilønnen) til 216,15 kroner pr. time, inkludert det generelle tillegget. Det er klart etter at partene i lønnsoppgjøret, NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN), har kommet til enighet i forhandlingene.
Kjøttbransjen 15.05.2024
Nordfjord Kjøtt (NK) tar store steg mot det grønne skiftet.
Kjøttbransjen 15.05.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt