Kjøttbransjen
19.03.2020
Sterkere krydder, chili av alle slag og blomstersmak. Det er de internasjonale smaks-spådommene for resten av 2020.
Lager din bedrift produkter med chili? Nå kan du tillate deg å gjøre dem sterkere og å bruke flere forskjellige varianter.- Undersøkelser som vi har gjort, viser at mer enn halvparten av forbrukerne som spørres, over hele verden, spiser sterkere krydret mat enn de gjorde for bare et år siden. Det forteller produktsjef Jocelyn Foster hos den amerikanske ingrediensleverandøren Kalsec til nettavisen Nutritional Outlook.- Vi regner med at denne økende interessen for krydder kommer til å drive den globale etterspørselen etter smaker nå i 2020.HARISSAFoster snakker først og fremst generelt om chili og pepper, ikke om noe bestemt kjøkken. Nordafrikansk harissa tar noe av plassen som sriracha har hatt. Argentinsk chimichurri er ikke like sterkt, men påvirker krydderblandinger til meksikanske retter. Grønn chili fra Hatch-dalen i New Mexico er et eksempel på ingredienser som vil nyte godt av at folk vil vite mer om det de spiser - også om krydderet og smakstilsetningene.Siden flere vet mer om chili, er de også interesserte i mer enn bare styrke, nem
Gå til mediet