Kjøttbransjen
26.09.2019
- Planlegg vaskeanlegg og hygieneopplegg tidlig i prosessen i forbindelse med bygging eller omgjøringer. Det er svært kostnadsbesparende, men ikke minst fornuftig med hensyn til mattryggheten.
Det sier markedsdirektør Eirik Bugge i Aquatiq, selskapet som både i Norge og delvis på verdensbasis har blitt en ledende leverandør av ekspertise, prosessutstyr og hygieneløsninger til den globale næringsmiddelindustrien.
VIKTIG SAMLING
Vi traff Bugge på Aquatiq Food Forum nylig. Dette arrangementet, som går av stabelen for fjerde året på rad, samler ledere fra kjøttog matindustrien samt foredragsholdere fra inn- og utland.
I år var to spørsmål sentrale: hvordan kan teknologi bidra til en tryggere, grønnere og mer lønnsom matvarekjede og hvordan engasjere ansatte og stimulere bedriftskulturen til økt endringstakt og innovasjon?
- TA ANSVAR
- Har du
Gå til medietVIKTIG SAMLING
Vi traff Bugge på Aquatiq Food Forum nylig. Dette arrangementet, som går av stabelen for fjerde året på rad, samler ledere fra kjøttog matindustrien samt foredragsholdere fra inn- og utland.
I år var to spørsmål sentrale: hvordan kan teknologi bidra til en tryggere, grønnere og mer lønnsom matvarekjede og hvordan engasjere ansatte og stimulere bedriftskulturen til økt endringstakt og innovasjon?
- TA ANSVAR
- Har du