AddToAny

Fokus og samarbeid

Fokus og samarbeid
Fokus og samarbeid står sentralt i en tid som stiller store krav til oss alle.
Vel overstått sommer til alle og velkommen til fortsettelsen av covid-19pandemien! Det var mange som håpet at dugnaden før sommeren var nok til å sette en stopper for pandemien i Norge, men den gang ei. Av ulike årsaker fortsetter den med økt styrke, og vi er alle usikre på veien fremover. Det som er klart, er at vi må ta de forholdsregler og oppfordringer som anbefales. Vi må stå sammen i arbeidet med å sikre statlige ordninger som i best mulig grad reduserer våre utilsiktede kostnader for bedriften og alle som arbeider der.

Vi må fortsatt møtes
Gå til mediet

Flere saker fra Blikkenslageren

Entreprenører har i dag plikt til å innbetale moms selv om byggherren nekter å betale kravet. Dette kan medføre en betydelig likviditetsbelastning for entreprenørene. Finansdepartementet strekker nå ut en hjelpende hånd og foreslår nye regler. Vår oppfordring er at forslaget søkes harmonisert med entrepriseretten.
Blikkenslageren 09.10.2020
Blikkenslagerne i Nortekk AS har ferdigstilt hovedtårnet i Strømmen kirke. Det er et stort og et lite tårn, og til sammen tok arbeidet flere måneder.
Blikkenslageren 09.10.2020
Bygg Reis Deg har investert mye i aktiviteter som bidrar til økt forståelse for bruk av digitale verktøy i byggenæringen.
Blikkenslageren 09.10.2020
Gjennom to års læretid i Trondheim får lærlingene kunnskap om mange ulike områder innenfor ventilasjon- og blikkenslagerfaget.
Blikkenslageren 09.10.2020
I en krevende og annerledes tid har privatmarkedet blitt verdifullt for Robert Slettmo AS.
Blikkenslageren 09.10.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt