AddToAny

Felles vilje for videreutvikling av NAL

Felles vilje for videreutvikling av NAL
Festen er avlyst og Dagen derpå, skriver Arkitektnytt og redaktør Martin Braathen når prosjektet Ny, felles organisasjon oppsummeres i nummer 04/2016.
I sin kommentar fokuserer Braathen på at ryddejobben som gjenstår er formidabel, og at det går mot en tung dagen derpå for NALs ledelse, styre og representantskap. organene i NAL tok grep og skisserte veien videre for et fornyet og forbedret forbund.

Jeg er derfor ikke så sikker på at dagen derpå blir så tung som Braathen hevder. Nylig hjemkommet fra to meget innholdsrike og konstruktive dager på Hamar med møter med lokalforeningslederne og Representantskapet, konstaterer jeg at NALs styrende organer nå har en felles vilje til å legge et løp for å videreutvikle og styrke NAL.

Styret har fått i oppgave av Representantskapet å tilrettelegge for en grundig strategiprosess. Målet med denne prosessen er å tilrettelegge for en videreutvikling av NAL gjennom
Gå til mediet

Flere saker fra Arkitektnytt

Utenfor vinduene til kafeen Smakverket viste Bergen seg fra en grå og litt småkjølig side torsdag kveld.
Arkitektnytt 20.05.2022
NIL er på god vei til å gjennomføre mange av tiltakene Trond Ramsøskar etterlyser, skriver Styret i Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL) i et tilsvar på kritikken.
Arkitektnytt 20.05.2022
- Sandnes har imponert juryen gjennom langsiktig og kunnskapsbasert utvikling av sentrum, som nå viser gode resultater.
Arkitektnytt 20.05.2022
Kan arkitekters metoder og verktøy brukes til å avdekke menneskerettsbrudd? En ny utstilling ved danske Louisiana utforsker saken.
Arkitektnytt 20.05.2022
Vi må nesten sørge for å få til en nødvendig fornyelse av de åpne arkitektkonkurransene, skriver arkitekt Sven Erik Svendsen.
Arkitektnytt 20.05.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt