Kjøttbransjen
30.01.2020
- Nå må vi jobbe effektivt og godt. Tidsaspektet er svært viktig i den prosess vi er inne i nå. Jeg tror mye vil være avklart før påske.
Det sier konsernsjef Terje Wester i Fatland etter at han, sammen med Axel Dønnum Jensen fra Fatland Oslo og Noralf Espeland fra Jæder, besøkte Otta nylig. Her ble de tatt med ut til ett av flere aktuelle områder for nytt slakteri på Otta.
KNAPPHET PÅ TID
Gudbrandsdal Slakteri blir i så fall navnet på det nye slakteriet, og vi snakker om et utstrakt samarbeid mellom de to private aktørene og produsenter i Gudbrandsdalen. Disse produsentene har etablert en arbeidsgruppe og det er denne gruppa Fatland og Jæder nå forholder seg til. Ifølge Wester er det viktig å konkludere så raskt som mulig, ettersom tidsaspektet blir svært viktig. For hver uke som går, er det nemlig grunn til å tro at engasjementet blant bønder i regionen blir svekket.
OPTIMIST
- Arbeidsgruppa som taler bøndenes sak på Otta, har gjort en fabelakt
Gå til medietKNAPPHET PÅ TID
Gudbrandsdal Slakteri blir i så fall navnet på det nye slakteriet, og vi snakker om et utstrakt samarbeid mellom de to private aktørene og produsenter i Gudbrandsdalen. Disse produsentene har etablert en arbeidsgruppe og det er denne gruppa Fatland og Jæder nå forholder seg til. Ifølge Wester er det viktig å konkludere så raskt som mulig, ettersom tidsaspektet blir svært viktig. For hver uke som går, er det nemlig grunn til å tro at engasjementet blant bønder i regionen blir svekket.
OPTIMIST
- Arbeidsgruppa som taler bøndenes sak på Otta, har gjort en fabelakt