Dagligvarehandelen
01.11.2016
Kiwi lager torv med juleøl ved ølavdelingene og satser på at de ansatte fyller på nok til riktig tid.
- De første 14 dagene har vi et ganske godt salg av juleøl. Mange vil teste det, sier kategorisjef Trond Jokerud.
Deretter daler etterspørselen før den igjen tar seg opp de to-tre siste ukene før julaften.
- Da vil man ha det man er vant til fra før, fastslår Jokerud.
Klare regler begrenser
For butikkene er det ikke mye som er tillatt når det gjelder ølaktiviteter. Regelverket begrenser og krever blant annet at ølet samles på ett sted.
- Vi lager juleøltorv ved ølavdelingene slik at kundene kan se utvalget.
- Kan dere ikke på noen måte bruke juleølet
Gå til medietDeretter daler etterspørselen før den igjen tar seg opp de to-tre siste ukene før julaften.
- Da vil man ha det man er vant til fra før, fastslår Jokerud.
Klare regler begrenser
For butikkene er det ikke mye som er tillatt når det gjelder ølaktiviteter. Regelverket begrenser og krever blant annet at ølet samles på ett sted.
- Vi lager juleøltorv ved ølavdelingene slik at kundene kan se utvalget.
- Kan dere ikke på noen måte bruke juleølet