AddToAny

Eventyrlig suksess

Eventyrlig suksess
I programmet "Eventyrlig oppussing" kombinerer interiørekspert Halvor Bakke tre skikkelige godbiter for norske TV-seere: Natur, oppussing og hyttekos. Er det rart vi ikke kan motstå?
- Du har hatt stor suksess med serien "Eventyrlig oppussing" og er nå klar for sesong to på TV3 i høst. Hva tror du det er som treffer TV-seerne?

- Jeg tror det er kombinasjonen: Turopplevelse, oppussing og hytte. I en ramme av flott, norsk natur. Alt dette er ting vi nordmenn er opptatt av og glad i. Dessuten tror jeg det ujålete, usminkede ved serien har en appell. Det er litt «Gutta på tur. » Samtidig får folk gode, enkle innrednings- og interiørtips som de selv kan teste ut på egen hytte. Og de som ikke har hytte kan jo bruke programmet til å drømme og planlegge.- Programmet handler om at dere pusser opp private hytter i ulike deler av landet. Hvordan velger dere ut disse hyttene?

- Det er et kriterium at de skal ligge utilgjengelig til i landskapet. På steder der det virkelig er utfordrende å jobbe. Vi håper det vil gi tips til seere som selv sliter med å få gjort noe på en avsidesliggende plass. Mange vet for eksempel ikke om de mange gode mulighetene som finnes for helikopterfrakt av materialer og møbler - for eksempel at noen av de store byggvarekjedene faktisk tilbyr helikopterfrakt. Gjennom vårt program håper jeg folk får se mulighetene. Samtidig blir det bra TV av det: Det er litt mer spektakulært å se på en helikopterfrakt i fjellheimen enn en lastebil som parkerer ved døren. I tillegg vil vi vise frem flott natur, og det gjør vi gjennom reisen vi håndverkerne har til hytta. Da er det et poeng at man ikke kan kjøre helt fram, men må gå et stykke, ta båt eller lignende. Siste kriterium handler om at vi vil ha god geografisk spredning - det skal være både sjø og fjell og en god variasjon i hvor i landet vi befinner oss.- Hyttene dere pusser opp blir jo utrolig fine. Men - kan ikke hytte bare få være hytte, med den
Gå til mediet

Flere saker fra Hus & Bolig

Kommunale avgifter har okt vesentlig mer enn konsumprisindeksen de siste årene. Fra 2023 til 2027 vil vanngebyrene stige ytterligere 60 prosent og avlopsgebyrene 57 prosent. Hus & Bolig forklarer hvorfor:
Hus & Bolig 04.05.2024
Huseierne, Norsk Eiendomsmeglerforbund og Norsk Takst har i en rapport analysert hvordan avhendingsloven har fungert ett og halvt år etter at lovendringen trådte i kraft.
Hus & Bolig 04.05.2024
"En undersøkelse fra Showers to You viser at 3 prosent av britene kun vasker håndklærne sine én gang i året. Det tilsvarer 1,5 millioner mennesker.
Hus & Bolig 04.05.2024
Landslova er delt i ni bolker og ca. 220 kapittel.
Hus & Bolig 04.05.2024
Hageguiden er et nystartet norsk hageblad, utgitt av ekteparet Tore og Bjørnhild Fjeld.
Hus & Bolig 04.05.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt