AddToAny

ETTERLYSER EN APP FOR BEDRE HUKOMMELSE Dette klarer jeg meg ikke uten:

Navn/rolle/arbeidsted: Britt Skaalevik Lerøy, enhetsleder Hospitaldrift Matforsyning/Helse Bergen HF.
AKTUELL MED/OPPTATT MED FOR TIDEN:
• Vi har nettopp åpnet nytt barne- og ungdomssykehus i Helse Bergen • Vi er i full gang med implementering av nytt kostdataprogram • Årsturnuser som innebærer en del endringer for personalet • Nye innkjøpsavtaler på mat og drikke • Kompetanseplaner for kjøkkenpersonell HVA TRIVES DU BEST MED I JOBBEN?
Å jobbe med mat som en del av den totale helsebehandlingen, er veldig givende. Det å ha mulighet til å kunne påvirke og planlegge tilbudet til våre pasienter med god og variert kost, i fine omgivelser og med hyggelige medarbeidere gjør en forskjell. Dette påvirker pasientenes matinntak. Jeg trives også veldig godt med mine kolleger, både i egen avdeling, men også rundt i Norge. Det er spennende med en travel og uforutsigbar arbeidshverdag.

HVA ER DIN VIKTIGSTE EGENSKAP I STILLINGEN DU HAR, OG HVORDAN BRUKER DU DEN? Da jeg var ung, spilte jeg både håndball og fotball på et forholdsvis høyt nivå. Denne erfaringen har jeg nok tatt med meg videre i livet. Det er mangfoldet som gjør oss god, hvor lagånd og samarbeid bidrar til å nå felles mål. Jeg har stor arbeidskapasitet og arbeidsglede, er positiv og har et godt humør. Så mener jeg jo selv at jeg er strukturer
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Det er ikke bare i Norge vi spiser komler. Den er kjent som tilbehør både i Sverige, Ukraina, Polen og Sentral-Europa. I Litauen er potetball nasjonalretten. Gnocchi er italienernes svar på komle.
Kjøkkenskriveren 26.02.2024
Et nytt innovasjonsprosjekt skal gjøre offentlig innkjøp av mat og cateringstjenester mer bærekraftig. I prosjektet «Kjøp bærekraftig» ses det til kjøkkentjenesten i Arendal kommune som har jobbet målrettet med dette i over 20 år.
Kjøkkenskriveren 26.02.2024
Lerum har hatt stor suksess med saft uten tilsatt sukker, men den folkekjære solbærsirupen har vist seg å være vanskelig å endre. Frem til i år.
Kjøkkenskriveren 26.02.2024
Å være kokk og fagarbeider er en fysisk og mentalt krevende profesjon og kan sammenlignes med idrett. Utøvere kan ikke prestere på høyt nivå uten å være i slaget. Dette krever riktig kosthold, mosjon og balanse mellom arbeid og hvile.
Kjøkkenskriveren 26.02.2024
Totalt var det 4,4 millioner sidevisninger på Godfisk i 2023. Det er en økning på hele 600.000 sammenlignet med året før. Nok en gang var det oppskrifter på laks og torsk som tronet på søketoppen.
Kjøkkenskriveren 26.02.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt