Arkitektur N
29.03.2017
Ideen for både restauranten og interiøret er enkel: 24 gjester til middag, rundt ett bord.
Ett bord, Oslo
Radius Design AS
Interiørarkitektens beskrivelse
Oppdragsgiver Carl Johan Bahre hadde i mange år drømt om å starte en restaurant der folk skulle samles rundt ett stort langbord, for å dele smaksopplevelser og god stemning.
I arbeidet med å utforme planløsning og interiør var målet først og fremst at restauranten skulle oppleves som et godt sted å være. Vi ønsket å skape et generøst og luftig lokale med gode rammer for både besøkende og ansatte. Visuell kontakt med gateplan og god tilgang til dagslys har fått mye fokus både i restauranten og på kjøkkenet. Bygget har en raus fasade med glassflater fra gulv til tak,
Gå til medietRadius Design AS
Interiørarkitektens beskrivelse
Oppdragsgiver Carl Johan Bahre hadde i mange år drømt om å starte en restaurant der folk skulle samles rundt ett stort langbord, for å dele smaksopplevelser og god stemning.
I arbeidet med å utforme planløsning og interiør var målet først og fremst at restauranten skulle oppleves som et godt sted å være. Vi ønsket å skape et generøst og luftig lokale med gode rammer for både besøkende og ansatte. Visuell kontakt med gateplan og god tilgang til dagslys har fått mye fokus både i restauranten og på kjøkkenet. Bygget har en raus fasade med glassflater fra gulv til tak,