AddToAny

Entreprenør går fra Allskog til Nortømmer etter 30 år

Entreprenør går fra Allskog til Nortømmer etter 30 år
SKIFTER HEST: Jon Eilert Bøgseth blir nå tømmerkjø- per for Nortømmer i Midt- Norge, samtidig som han fortsetter sin virksomhet som skogsentreprenør.
Jon Eilert Bøgseth, eier og leder av Namdalseid Skogservice, har i en mannsalder kjørt skogsmaskin for Allskog. Men fra nå av havner tømmeret fra de to maskinlagene hans hos Nortømmer.

Bøgseth sier til Norsk Skogbruk han har hogd for Allskog i 30 år og fortsatt er andelseier. Men nå går han inn i en 50 prosent stilling som tømmerkjøper for Nortømmer, samtidig som han fortsatt skal drive entreprenørfirmaet. - Jeg kommer vel til å gjøre mye av det samme som før, men nå blir det ikke

Les mer

Flere saker fra Norsk Skogbruk

Flere har spådd at en nedgang i tømmerprisene er rett rundt hjørnet, om enn midlertidig. Statistikken for april kan tyde på at det stemmer.
article_web Norsk Skogbruk 05.06.2019
Ingunn Kjelstad gikk som ventet av som styremedlem da Skogeierforbundet avholdt sitt årsmøte i forbindelse med Skog og Tre-konferansen. Inn på hennes frie plass i styret kom Ellen Fauske Bleness, nyvalgt ordfører i Glommen.
article_web Norsk Skogbruk 24.05.2019
- Det er en misforståelse at det er forbudt å grøfte foryngelsesfelt. Og i en del tilfeller er det behov for å senke grunnvannsstanden.
article_web Norsk Skogbruk 23.05.2019
I selskapet Fjordtømmer AS ønsker Ingunn Kjelstad å tenke nye tanker om tømmeromsetning og videreforedling på Vestlandet, med mål om effektivisering og kostnadskutt i verdikjeden. Med det mister hun plassen i styret i Skogeierforbundet.
article_web Norsk Skogbruk 23.05.2019
Da Glommen og Mjøsen i høst gikk ut og erklærte at de hadde «best tømmerpris», mente Viken Skog at dette var brudd på markedsføringsloven. Andelslaget pusset advokat på sine søsterorganisasjoner, som deretter modererte sine formuleringer.
article_web Norsk Skogbruk 23.05.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt