AddToAny

En utdanning full av muligheter

En utdanning full av muligheter
Yrkesutdanning innen baker- og konditorfaget er en flott utdanning i seg selv, men åpner også opp for mange andre muligheter senere i livet for de som vil mer.
Rekruttering til matbransjen
Det gjennomføres tidvise yrkesmesser som gjør det lettere for mange ungdommer å velge utdanning for fremtiden. Mange er likevel bekymret for utviklingen av rekruttering til matbransjen spesielt de siste årene. Statistikken viser at det ikke er en selvfølge at det er en stor pågang med interesserte ungdommer som velger å utdanne seg innen yrkesfagene til vår bransje. Også landbruks- og matminister Olaug Bollestad har registrert dette, og har satt i gang et arbeid med å bedre rekruttering til matbransjen. Dette viser at innsatsen rundt rekruttering er det aller viktigste tiltaket for baker- og konditorbransjen for tiden. "Noen" må jobbe med dette hver dag og BKLF har dette som en av sine viktigste oppgaver.

Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

I 2018 ble bakeriet og konditoriet Franske Nytelser på Lade i Trondheim totalskadet i en brann.
Baker og Konditor 11.12.2020
I slutten av oktober gjennomførte Dagbladet en test av kanelboller fra bakerier og kafeer i Oslo sentrum. Testpanelet bestod av Ville Kontinen, Eirik Mehus og Björn Svensson.
Baker og Konditor 11.12.2020
De siste seks årene har Kjetil Halvorsen (43) drevet Bakermesteren i Elverum sammen med moren Gunn Mette Bergersen (67) og søsteren Michelle Bergersen (32).
Baker og Konditor 11.12.2020
Under navnet Dutta selger Kjærsti Blomsø Kristiansen årlig mellom 250 000 og 300 000 smultringer i Nord-Norge. Hun reiser rundt fra sted til sted i en bil som både er bakeri og salgsbod.
Baker og Konditor 11.12.2020
En stor og herskapelig jugendbygning i Treungen er til salgs for 4,5 millioner kroner. Eieren Tore Karlsen drev Bakeriet i Treungen i deler av bygget fra 2017 til 2019.
Baker og Konditor 11.12.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt