Baker og Konditor
05.06.2020
Yrkesutdanning innen baker- og konditorfaget er en flott utdanning i seg selv, men åpner også opp for mange andre muligheter senere i livet for de som vil mer.
Rekruttering til matbransjen
Det gjennomføres tidvise yrkesmesser som gjør det lettere for mange ungdommer å velge utdanning for fremtiden. Mange er likevel bekymret for utviklingen av rekruttering til matbransjen spesielt de siste årene. Statistikken viser at det ikke er en selvfølge at det er en stor pågang med interesserte ungdommer som velger å utdanne seg innen yrkesfagene til vår bransje. Også landbruks- og matminister Olaug Bollestad har registrert dette, og har satt i gang et arbeid med å bedre rekruttering til matbransjen. Dette viser at innsatsen rundt rekruttering er det aller viktigste tiltaket for baker- og konditorbransjen for tiden. "Noen" må jobbe med dette hver dag og BKLF har dette som en av sine viktigste oppgaver.
Gå til medietDet gjennomføres tidvise yrkesmesser som gjør det lettere for mange ungdommer å velge utdanning for fremtiden. Mange er likevel bekymret for utviklingen av rekruttering til matbransjen spesielt de siste årene. Statistikken viser at det ikke er en selvfølge at det er en stor pågang med interesserte ungdommer som velger å utdanne seg innen yrkesfagene til vår bransje. Også landbruks- og matminister Olaug Bollestad har registrert dette, og har satt i gang et arbeid med å bedre rekruttering til matbransjen. Dette viser at innsatsen rundt rekruttering er det aller viktigste tiltaket for baker- og konditorbransjen for tiden. "Noen" må jobbe med dette hver dag og BKLF har dette som en av sine viktigste oppgaver.