Handikapnytt
03.09.2020
Restauranten Under tar deg med på en unik kulinarisk opplevelse, fem meter under vann. Ja, det er eksklusivt - men det er også tilgjengelig.
Gourmetrestauranten Under er plassert ytterst i havgapet ved Norges sørligste punkt, i Lindesnes kommune. Etter å ha tatt turen opp en lang og bred rampe blir du møtt av en servitør som tar deg med en etasje ned, i heis.
I barområdet kan du se ut på havoverflaten mens beina dine befinner seg under den. Allerede her får du et glimt av det spesielle blå lyset som fyller hele restauranten i nederste etasje og som gjør denne restaurantopplevelsen så spesiell.
Når du har nytt utsikten og champagneglasset ferdig, står en kelner klar ved heisen til å følge deg ned i selve juvelen.
Utsikt til matfatet
Nede går du forbi det åpne kjøkkenet hvor de lokale rettene tilberedes av kokker i verdensklasse, før du vises til et bord som alle har panoramautsikt til vinduet som dekker hele restaurantens langside.
Lyskastere lyser opp havet slik at du virkelig får øyet på livet utenfor. Og ikke bli for overrasket om du ser en dykker svømme der ute for å plukke med seg litt tang eller en kråkebolle du senere får servert. Her er maten nemlig svært kortreist og fersk.
Menyen
Gå til medietI barområdet kan du se ut på havoverflaten mens beina dine befinner seg under den. Allerede her får du et glimt av det spesielle blå lyset som fyller hele restauranten i nederste etasje og som gjør denne restaurantopplevelsen så spesiell.
Når du har nytt utsikten og champagneglasset ferdig, står en kelner klar ved heisen til å følge deg ned i selve juvelen.
Utsikt til matfatet
Nede går du forbi det åpne kjøkkenet hvor de lokale rettene tilberedes av kokker i verdensklasse, før du vises til et bord som alle har panoramautsikt til vinduet som dekker hele restaurantens langside.
Lyskastere lyser opp havet slik at du virkelig får øyet på livet utenfor. Og ikke bli for overrasket om du ser en dykker svømme der ute for å plukke med seg litt tang eller en kråkebolle du senere får servert. Her er maten nemlig svært kortreist og fersk.
Menyen