Kjøttbransjen
22.08.2024
Når Britt Kristiansen etter 28 år som KOM-leder nå har gitt stafettpinnen videre til sin navnesøster Brit Selebø, er det en ildsjel av de sjeldne som trapper ned.
I alle disse årene har hun vært pådriver for å rekruttere unge til kjøttbransjen og sammen med den nye lederen i KOM, akter hun å gi noen klare anbefalinger til bransjen i rekrutteringssammenheng når de to går på lufta i KLF Studio i september.
Startet i 1996
- Jeg startet med fire lærlinger i 1996. Den gang var vi kun til stede i Oslo og Akershus.
Så økte vi til 46 lærlinger i 1999 etter at vi utvidet med Østfold det året. Fra 2009 ble vi godkjent i Agder, Vestfold og Vestland og to år senere i Telemark. I 2012 kom Buskerud og Innlandet med på kartet og nå er det 200 lærlinger i KOM pr. 3. august og flere blir det i dagene fremover. Forhåpentligvis klarer vi å få inn ytterligere 70, sier lederen som
Gå til medietStartet i 1996
- Jeg startet med fire lærlinger i 1996. Den gang var vi kun til stede i Oslo og Akershus.
Så økte vi til 46 lærlinger i 1999 etter at vi utvidet med Østfold det året. Fra 2009 ble vi godkjent i Agder, Vestfold og Vestland og to år senere i Telemark. I 2012 kom Buskerud og Innlandet med på kartet og nå er det 200 lærlinger i KOM pr. 3. august og flere blir det i dagene fremover. Forhåpentligvis klarer vi å få inn ytterligere 70, sier lederen som