Baker og Konditor
16.09.2016
Italienske Emanuele Spreafic fra Bakeriet Sprø på Oppdal vant tittelen Årets Baker under BKLFs Landsmøte 2016.
Emanuele har bare bodd og arbeidet i Norge i seks måneder og var suverent best i det første offisielle Norgesmesterskapet i baking.
- Nå er jeg veldig glad.
Jeg har bare bodd i Norge i seks måneder og dette er min første seier i en bakekonkurranse. Nå er jeg glad, strålte vinneren umiddelbart etter han ble kåret til Årets Baker.
Håndverksbakeriet Sprø i Oppdal er lite, men kvalitetsbevisst og ansetter bakere internasjonalt med tung erfaring og høy fagkunnskap.
Emanuele tok gullet mens franskmannen Loïc Arquetout, også baker i Sprø, tok sølv. Bronsemedaljen gikk til Øyvind Skogsholm Hansen fra Bakerlandslaget og fjerde
Gå til mediet- Nå er jeg veldig glad.
Jeg har bare bodd i Norge i seks måneder og dette er min første seier i en bakekonkurranse. Nå er jeg glad, strålte vinneren umiddelbart etter han ble kåret til Årets Baker.
Håndverksbakeriet Sprø i Oppdal er lite, men kvalitetsbevisst og ansetter bakere internasjonalt med tung erfaring og høy fagkunnskap.
Emanuele tok gullet mens franskmannen Loïc Arquetout, også baker i Sprø, tok sølv. Bronsemedaljen gikk til Øyvind Skogsholm Hansen fra Bakerlandslaget og fjerde