AddToAny

Dyrøymat med vellykket satsing på treningsmat

Dyrøymat med vellykket satsing på treningsmat
En optimal sammensetning av fett, karbohydrater og proteiner. Det er innholdet i suksessproduktet Foodbox som bedriften Dyrøymat AS i Brøstadbotn i Troms har blitt store på.
Det dreier seg om ernæringsmessig sunn ferdigmat og målgruppen for Foodbox er folk som trener på treningssentre i Norge. Her i landet er konseptet i ferd med å ta helt av og daglig leder Tore Nordahl i Dyrøymat AS forteller at pakningene med næringsrik frossen ferdigmat nå utgjør rundt ti prosent av årsomsetningen til Troms-bedriften.

KNAPPHET PÅ TID
- Dette er utrolig spennende for oss. Konseptet med frossen ferdigmat som selges på treningssentre, er beregnet på folk som er over gjennomsnittet opptatt av kropp og helse. Og de er det mange av etter hvert. Et annet interessant poeng med disse treningsvillige menneskene er at de ofte har knapt med tid og at de tyr til mikrobølgeovnen i forbindelse med matlaging. Her er det vi kommer inn i bildet, forteller en svært fornøyd Dyrøymat-leder.

40 000 PORSJ
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

Kjøttbransjen 12.12.2019
Omsetningsrådet har vedtatt at det kan gjennomføres frivillig førtidsslakting av verpehøner for å redusere eggproduksjonen med inntil 1 000 tonn i 2020.
Kjøttbransjen 12.12.2019
Kundene hos Obs Lillestrøm vil ha testvinnerne til jul. - Alt som får gode terningkast selger, sier ferskvareansvarlig Ole Kristian Martinsen og finner frem Henriettes pinnekjøtt.
Kjøttbransjen 12.12.2019
En bonde i Ringsaker i Hedmark måtte sanere to kalkunhus etter at Mattilsynet påviste salmonella hos dyrene.
Kjøttbransjen 12.12.2019
Det var som forventet få funn av sykdomsfremkallende E. coli, kalt STEC, i norskprodusert kjøttog karbonadedeig i Mattilsynets undersøkelse i år. Kun to av 308 prøver var positive.
Kjøttbransjen 12.12.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt