AddToAny

Du må endre skattemeldingen

Du må endre skattemeldingen
Det er feil i beregnet forhåndsutfylt verdi på skogbrukseiendom, gårdsbruk og annen fast eiendom med skattepliktig avkastning, bekrefter Skattedirektoratet.
Regnskap Norge og Norges Bondelag ba i forrige uke Skattedirektoratet om å gjøre rede for om det var feil i de forhåndsutfylte postene for skogbrukseiendom, gårdsbruk og annen fast eiendom med skattepliktig avkastning. De spurte videre hvilk
Les mer

Flere saker fra SKOG

- Å ikke velge fusjon kan bli et dystert alternativ for Mjøsen, advarte styreleder Terje Uggen under Mjøsens årsmøte på Biri.
article_web SKOG 25.04.2019
Styreleder Eilif Due utfordret årsmøtet i Allskog til å mene noe om hvorvidt andelslaget er lykkelig alene og som liten, eller om styret bør starte et arbeid for å gå inn i en større allianse i framtiden.
article_web SKOG 24.04.2019
- Vi har i over to år stått i en spagat og ikke vært helt sikre på om vi skulle fortsette å være en samvirkebedrift, eller om vi skulle bli en ren kommersiell virksomhet.
article_web SKOG 24.04.2019
Sju skogeiere på Østlandet har fått i oppgave å bevare skogsområder med grantrær med et spesielt verdifullt genetisk materiale. En robust fremtidsskog er avhengig av stor variasjon i frømaterialet, men ikke alt kan lagres i banker.
article_web SKOG 15.04.2019
Kristin Evensen Gangås har sluttet som instituttleder ved Høgskolen i Innlandets avdeling på Evenstad. Skolen har satset mye på skogfag de siste årene. - Denne satsingen er jeg sikker på at også den nye ledelsen ønsker å fortsette, sier Gangås.
article_web SKOG 12.04.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt