Magasinet for fagorganiserte
19.01.2017
- Hvor blir det av respekten for andres arbeid, undrer kokk og kantineleder Leni Ravnøy Eriksen. Hun er blitt vant til at det kommer plenty med «tilbud» om å jobbe svart i helgene.
BERGEN: Leni Ravnøy Eriksen er veldig stolt av jobben sin. Hver eneste dag sørger hun og andre kantineansatte for god mat og trivsel for norske arbeidstakere. Men så er det tida for barnedåper, konfirmasjoner, jubileer og julebord. Og da dukker spørsmålet opp: Er det greit om vi har arrangementet her i kantina, og at vi gjør det svart?
Vennetjeneste
- Det virker som mange ikke helt skjønner hvor grensene går. Kantiner blir ofte en gråsone, og mange preges av holdningen om at det er kjipt gjort å si nei til svart arbeid. For slik har det jo vært ordnet bestandig, uten at noen har bitchet på det.
- Men jeg er ik
Les opprinnelig artikkelVennetjeneste
- Det virker som mange ikke helt skjønner hvor grensene går. Kantiner blir ofte en gråsone, og mange preges av holdningen om at det er kjipt gjort å si nei til svart arbeid. For slik har det jo vært ordnet bestandig, uten at noen har bitchet på det.
- Men jeg er ik