AddToAny

- Det er givende å kunne bidra

Lena Eivik har selv opplevd hvor verdifullt det er å ha et lokallag hvor man kan få kunnskap og treffe andre med de samme utfordringene. Nå skal hun lede forbundsstyret.
Jeg er stolt av å være medlem i NAAF. Jeg ser at det jobbes godt med viktige saker som treffer våre sykdomsgrupper og befolkningen ellers, sier den nyvalgte forbundslederen Lena Eivik i Norges Astma- og Allergiforbund.
Eivik kjenner organisasjonen godt etter å ha hatt ulike verv. Hun har tidligere vært leder i Bodø lokallag og NAAF Region Nordland. I forrige landsmøteperiode var Eivik styremedlem i forbundsstyret. Forbundsstyret er NAAFs øverste besluttende organ i perioden mellom landsmøtene.

- Vi er et lag
- Hva vil dere jobbe med framover?
- Vi har fått en protokoll med klare oppgaver fra landsmøtet som styrer hva vi skal jobbe med og prioritere. Det er mange oppgaver, og som jeg ser frem til å ta fatt på. Utvikling av organisasjonen er noe vi skal ta tak i umiddelbart i tillegg til prosessen med å finne en ny generalsekretær når Anne Elisabeth Eriksrud gir seg. Jeg vil også jobbe målrettet med å styrke kommunikasjonen
Navn: Lena Eivik (40) Aktuell: Ny forbundsleder i NAAF Bosted: Bodø Siv
Gå til mediet

Flere saker fra AstmaAllergi

Organiseringen av NAAF
AstmaAllergi 07.03.2024
Et nytt forskningsprosjekt skal undersøke utbredelse av astma, og hva som utløser og forverrer symptomer hos pasienter med astma i dagens arbeidsliv.
AstmaAllergi 10.03.2023
Det er mange ekstra fordeler ved å være medlem i NAAF, og det er ikke mange du trenger å benytte deg av før du faktisk har tjent på medlemskapet ditt.
AstmaAllergi 17.12.2022
AstmaAllergi 17.12.2022
08 Trening med mening Treningstilbudet i Rogaland storlag har blitt et populært møtepunkt for folk med helseutfordringer.
AstmaAllergi 17.12.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt