AddToAny

- Det er givende å kunne bidra

Lena Eivik har selv opplevd hvor verdifullt det er å ha et lokallag hvor man kan få kunnskap og treffe andre med de samme utfordringene. Nå skal hun lede forbundsstyret.
Jeg er stolt av å være medlem i NAAF. Jeg ser at det jobbes godt med viktige saker som treffer våre sykdomsgrupper og befolkningen ellers, sier den nyvalgte forbundslederen Lena Eivik i Norges Astma- og Allergiforbund.
Eivik kjenner organisasjonen godt etter å ha hatt ulike verv. Hun har tidligere vært leder i Bodø lokallag og NAAF Region Nordland. I forrige landsmøteperiode var Eivik styremedlem i forbundsstyret. Forbundsstyret er NAAFs øverste besluttende organ i perioden mellom landsmøtene.

- Vi er et lag
- Hva vil dere jobbe med framover?
- Vi har fått en protokoll med klare oppgaver fra landsmøtet som styrer hva vi skal jobbe med og prioritere. Det er mange oppgaver, og som jeg ser frem til å ta fatt på. Utvikling av organisasjonen er noe vi skal ta tak i umiddelbart i tillegg til prosessen med å finne en ny generalsekretær når Anne Elisabeth Eriksrud gir seg. Jeg vil også jobbe målrettet med å styrke kommunikasjonen
Navn: Lena Eivik (40) Aktuell: Ny forbundsleder i NAAF Bosted: Bodø Siv
Gå til mediet

Flere saker fra AstmaAllergi

Et nytt forskningsprosjekt skal undersøke utbredelse av astma, og hva som utløser og forverrer symptomer hos pasienter med astma i dagens arbeidsliv.
AstmaAllergi 10.03.2023
Det er mange ekstra fordeler ved å være medlem i NAAF, og det er ikke mange du trenger å benytte deg av før du faktisk har tjent på medlemskapet ditt.
AstmaAllergi 17.12.2022
AstmaAllergi 17.12.2022
08 Trening med mening Treningstilbudet i Rogaland storlag har blitt et populært møtepunkt for folk med helseutfordringer.
AstmaAllergi 17.12.2022
Pelsdyr på offentlig transport og institusjoner byr på utfordringer.
AstmaAllergi 17.12.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt