AddToAny

Det drøyer før ansatte får vite om de får eget kontor

Detaljer om enekontor og felleskontor kommer på et seinere stadium, varslet Statsbygg da de tirsdag orienterte NTNUs styre om status for campusprosjektet. Bekymringsfullt, mener ansattrepresentant.
- Arbeidsplasser er ekstremt viktig. Det er bekymringsfullt at det ikke foreligger konkrete tall for hvordan det blir for de ansatte, sa ansattrepresentant Anne Elster.

Byggherre Statsbygg orienterte NTNUs styre om status for campusprosjektet og byggeprogrammet, som ferdigstilles 31. januar. Styret har tidligere uttrykt bekymring over hvordan arbeidsforholdene til de ansatte blir når Dragvoll-campusen skal flyttes til Gløshaugen.

Fortsatt er det et springende punkt hvorvidt det blir nok enekontor. Mange ansatte ønsker ikke å sitte i kontorlandskap.

- Unnskyld at jeg sier det, men vi kan ikke ha et prosjekt som nesten tar oss til Arbeidstilsynet, sa Elster.

Til Khrono etter styremøtet utdyper hun hva hun mener. Hun sier valget står mellom å beholde de arealene vi har på Dragvoll i dag versus å avhende Dragvoll mot at campusprosjektet realiseres innenfor en ramme på om lag 6 milliarder i 2023-kroner.

- Verdien av cellekontor for ansatte på Dragvoll er så betydelig, i hvert fall for alle jeg har snakket med som ikke er ledere, at de har mistet tiltroen til prosjektet og ønsker ikke lenger å flytte. Det virker derfor for meg veldig uheldig ikke å få disse tallene på bordet snarest.

- Seinere stadium

Prosjektdirektør Johan Arnt Vatnan i Statsbygg sa at de i første omgan

Les mer

Flere saker fra Khrono

Illegalisten som ble avslørt og arrestert som spion opererte helt uten at UiT ante noe som helst. - Vi klandrer ikke UiT, de har gjort mye riktig. Men vi kommer til å bruke saken som et eksempel på hvordan slik virksomhet foregår, sier PST.
Khrono 30.01.2023
14 prosent flere enn de som kommer fra Agder bosetter seg i fylket etter endt utdanning ved Universitetet i Agder.
Khrono 30.01.2023
Faren for robotjuks til tross, NTNU legger ikke om eksamen og satser heller på opplæring av faglærere.
Khrono 30.01.2023
Har Norge virkelig råd til ikke å investere i denne uvurderlige språk- og kulturkompetansen for framtida? spør kronikkforfatterne.
Khrono 30.01.2023
Regjeringen vil ha grep om kjerneprofesjonene i Norge. Lærer-, helse og sosial- samt ingeniørutdanningene er tema for en egen stortingsmelding.
Khrono 30.01.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt